Οικονομία » Γιόρτασε τα 10χρονα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε νέα κτίρια στο Μοσχοχώρι (φωτ.)
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Γιόρτασε τα 10χρονα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε νέα κτίρια στο Μοσχοχώρι (φωτ.)

Γιόρτασε τα 10χρονα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε νέα κτίρια στο Μοσχοχώρι (φωτ.)

Εκδήλωση για τις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της στο Μοσχοχώρι Λάρισας πραγματοποίησε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, γιορτάζοντας και τα 10χρονα λειτουργίας της εταιρίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στα νέες εγκαταστάσεις στο Μοσχοχώρι  ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής Δημήτριος Γκατσώνης μίλησε για την πορεία της εταιρείας από την ημέρα της ίδρυσής της έως και σήμερα που έχει ολοκληρώσει το έργο της  στο τμήμα Μαλιακός- Κλειδί. Σε αυτό το κομμάτι εντάσσεται και η δημιουργία και υλοποίηση του νέου υπερσύγχρονου αυτοκινητόδρομου στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατέθηκαν μέχρι αυτή την στιγμή διανύθηκαν από τους οδηγούς του αυτοκινητοδρόμου συνολικά 9 δις οχηματοχιλιόμετρα σε 10 χρόνια. Συντηρούνται συστηματικά πάνω από 4 εκ. τ.μ οδοστρώματος, επιφάνειας όσο 560 γήπεδα ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκε και συνεχάρη το προσωπικό και το διευθυντικό στέλεχος της  Hochtief Όλιβερ Βάγκνερ για την δουλειά που έγινε όλα αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας.

Στο τέλος της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο που αφορούσε στην λειτουργία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες η εταιρεία αλλά και στην συνδρομή του προσωπικού του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου, στο έργο που παράγεται ανελλιπώς και υπεύθυνα 10 χρόνια τώρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Υποδομών.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-1

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-2

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-3

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-5

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-6

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-7

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-8

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-9

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-10

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-11

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-12

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-13

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-14

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-15

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-16

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ-17

Διαβάστε επίσης: