Λάρισα » Μπαράζ διαρρήξεων στο κέντρο της Λάρισας
ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗ LARISSANET ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ

Μπαράζ διαρρήξεων στο κέντρο της Λάρισας

Μπαράζ διαρρήξεων στο κέντρο της Λάρισας

«Χτύπησε» στο κέντρο της Λάρισας -και απ΄ ότι πιστεύει η αστυνομία- έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση η σπείρα αλλοδαπών που «άνοιξε» τέσσερα σπίτια μέσα σε ένα οικοδομικό τετράγωνο το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Πως έδρασε η σπείρα

Οι διαρρήξεις έγιναν μόλις μέσα σε ένα δίωρο. Η ομάδα αλλοδαπών (Γεωργιανών ή Ρουμάνων θεωρεί ότι είναι η αστυνομία) φάνηκε να είναι οργανωμένη. Αρχικά χτύπησε δύο διαμερίσματα στη συμβολή των οδών Ανθίμου Γαζή και Αθανασίου Διάκου. Για να διαπιστώσουν αν βρισκόταν κάποιος μέσα στα διαμερίσματα, χτυπούσαν τα κουδούνια. Όπου διαπίστωναν ότι δεν απαντούσαν, έσπαζαν τον μύλο της κλειδαριάς, ανακάτευαν όλο το σπίτι μέχρι που έβρισκαν τα χρήματα και χρυσαφικά που του… ενδιέφεραν.

Τι λέει ο Λαρισαίος που έπεσε θύμα των διαρρηκτών

Το πρώτο θύμα της σπείρας είναι ο Λαρισαίος Θ.Φ ο οποίος μίλησε στη Larissanet. «Η γυναίκα μου είχε φύγει εκείνο το πρωινό από το σπίτι μόλις για μία ώρα και κάτι. Όταν γύρισε το βρήκε αναστατωμένο και βέβαια έλειπαν χρήματα και χρυσαφικά που υπήρχαν», περιγράφει. Από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου πήραν σε χρυσαφικά και χρήματα συνολικά 1260 ευρώ.
Στη συνέχεια χτύπησαν και σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου της ίδιας οικοδομής χωρίς να βρουν κάτι. Ακολούθως και στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο με την ίδια μέθοδο μπήκαν σε άλλα δύο σπίτια. Από το ένα άρπαξαν 5000 ευρώ μετρητά και τρεις χιλιάδες ευρώ σε χρυσαφικά.

Με την… πλούσια λεία τους τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία ερευνά προσεκτικά την υπόθεση και πιστεύει η ομάδα των αλλοδαπών απαρτιζόταν τουλάχιστον από δύο ή και περισσότερα άτομα. Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι χτύπησαν μόλις μέσα σε ένα δίωρο στο κέντρο της Λάρισας και στη συνέχεια έφυγαν από την πόλη προς άγνωστη κατεύθυνση.

Π.Γ

Διαβάστε επίσης: