Πολιτισμός » Μάγεψαν τα μαθητικά τμήματα χορού του Λυκείου των Ελληνίδων (φωτ.)
ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Μάγεψαν τα μαθητικά τμήματα χορού του Λυκείου των Ελληνίδων (φωτ.)

«Χοροί και τραγούδια της θάλασσας και της στεριάς»
Μάγεψαν τα μαθητικά τμήματα χορού του Λυκείου των Ελληνίδων (φωτ.)

Την παράσταση «Χοροί και τραγούδια της θάλασσας και της στεριάς» παρουσίασαν απόψε τα μαθητικά τμήματα χορού του Λυκείου των Ελληνίδων στο Κηποθέατρο.

Το Λύκειο των Ελληνίδων συνέχισε και φέτος την προσπάθειά του να μεταδώσει στους μικρούς και μεγάλους μαθητές του την αγάπη για την ελληνική παράδοση, διδάσκοντας χορούς και τραγούδια της Ελλάδας. Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται για φέτος με την επίδειξη χορού από τους μαθητές του Λυκείου.

Οι μαθητικές παραστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους μαθητές να χορέψουν για τους γονείς και τους φίλους τους, αλλά να ζήσουν και τη χαρά της συμμετοχής στη δημιουργία μιας παράστασης.

Πλάι στους μικρούς και νέους χορευτές εμφανίστηκε και ένα τμήμα από τη χορευτική ομάδα παραστάσεων του Λυκείου των  Ελληνίδων. Το κοινό που παρακολούθησε την παράσταση του Λυκείου, πέρα από το άψογο χορευτικό πρόγραμμα, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους εξαιρετικούς μουσικούς που το συνοδέψουν: την αυθεντική κομπανία χάλκινων του Π. Αγανάκη από την Καρυδιά Έδεσσας, με κορνέτες τους Θανάση και Τραϊανό Βέλκο,  τον Κώστα Δεδούση στο κλαρίνο, τον Βασίλη Σαραντινό στα κρουστά και στο τραγούδι  και άλλους αξιόλογους μουσικούς.

Τα μαθητικά τμήματα και όλους τους χορευτές καταχειροκρότησαν όσοι παραβρέθηκαν στο κατάμεστο Κηποθέατρο.

ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (1) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (2) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (3) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (6) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (4) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (7) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (5) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (8) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (9) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (17) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (16) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (15) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (14) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (12) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (11) ΛΥΚΕΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 (10)

Διαβάστε επίσης: