Το TERROIR Bar Restaurant του Ananti Resort & Spa παρουσιάζει ένα εντελώς νέο μενού, υπογεγραμμένο από τον νέο μας Chef Κωνσταντίνο Μπανταβάνο, που φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και δημιουργικότητας στη γαστρονομική εμπειρία.
Με φιλοσοφία που στηρίζεται στην αυθεντική μεσογειακή κουζίνα και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων, το νέο μενού συνδυάζει την κομψότητα της σύγχρονης κουζίνας με τον σεβασμό στις τοπικές γεύσεις. Κάθε πιάτο είναι μια ιστορία, εμπνευσμένη από τη γη των Τρικάλων και την απλότητα των αγνών υλικών.
Ο νέος Chef, με εμπειρία στην μεσογειακή κουζίνα, υπογράφει μια πρόταση που ξεχωρίζει για την τεχνική αρτιότητα, τη φρεσκάδα και την αισθητική της.
Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε το νέο πρόσωπο του TERROIR Bar Restaurant και να απολαύσετε ένα ταξίδι γεύσης και ατμόσφαιρας, με θέα που κόβει την ανάσα και φιλοξενία που αποπνέει γαλήνη και φινέτσα.
Ώρες λειτουργίας εστιατορίου:
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 17:00 – 23:15
Σάββατο & Κυριακή: 13:00 – 23:15
Σάββατο & Κυριακή: 13:00 – 23:15
Επικοινωνία για κρατήσεις στο τηλ.: 24310 63950 ή απευθείας στον σύνδεσμο:  https://www.i-host.gr/ reservations/new?restaurant= 1483&channel=website

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
	    	























