Σε περικοπές προσωπικού, μείωση μερίδων και αύξηση τιμών προχωρούν τα εστιατόρια κρέατος (steakhouses) και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, καθώς η αύξηση του κόστους του βοείου κρέατος συμπιέζει τα περιθώρια κέρδους τους.
Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η έλλειψη βοοειδών και η υψηλή ζήτηση από τους πελάτες που επιθυμούν να καταναλώσουν πρωτεΐνες έχουν ανεβάσει τη μέση τιμή ενός κιλού ωμού βόειου κρέατος στις πόλεις των ΗΠΑ στα 12,22 δολάρια τον Αύγουστο, μια αύξηση 11% σε σχέση με πέρυσι.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
























