Χάσμα τιμών καταγράφεται από το χωράφι στο ράφι, δημιουργώντας πολλαπλά δυσμενή αποτελέσματα, για παραγωγούς και καταναλωτές, με βάση όσα καταγράφηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσε, τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ), στο πλαίσιο του Info Fest της ΓΣΕΕ.
Μάλιστα, παρά τη μείωση τιμών στο χωράφι, σε προϊόντα, όπως τα όσπρια ή το σιτάρι, δεν υπήρξε “μετενέργεια” στις τελικές τιμές, με βάση όσα τόνισε ο Θωμάς Μάνος, Γραμματέας στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οσπρίων, σε σχετικό πάνελ με τον Απόστολο Ραυτόπουλο, Πρόεδρο στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ), τον Δημήτρη Μόσχο, Πρόεδρος, στον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και τον Παναγιώτη Τριβέλλα, Καθηγητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ), Διευθυντή Εργαστηρίου Οργανωσιακής Καινοτομίας και Συστημάτων Διοίκησης.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.