Την πιο… ελληνική εμπειρία είχε ο Τούρκος διεθνής μπασκετμπολίστας Αλπερέν Σενγκούν, ο οποίος βρέθηκε στη Μαρμαρίδα για φαγητό και τελικά μύησε τον εαυτό του στον κόσμο του σπασίματος πιάτων.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Μάνος», Γιάννης Μάγκος, μίλησε για όσα συνέβησαν όταν ο Σενγκούν – που τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το ματς Ελλάδα – Τουρκία – πέρασε την πόρτα του μαγαζιού του.
«Όταν είδα το όνομα στο ρεζερβέ και τον περίμενα, είπα: “Τώρα θα σε φτιάξω πουλάκι μου, θα δεις πώς διασκεδάζουμε”. Δεν είχε άλλη επιλογή παρά να μπει στο κλίμα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάγκος.
Όπως εξηγεί, ο Σενγκούν εμφανίστηκε «ταπεινός και χαμηλών τόνων» μαζί με την οικογένειά του. Αρχικά κάθισε σε ήσυχο τραπέζι, όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν ξεκίνησε το γλέντι: «Τον έβαλα κοντά στην πίστα, κι όταν άρχισαν οι χοροί τον άρπαξα… και έγινε η βάφτιση», είπε γελώντας.
Μάλιστα, δεν έλειψε και το… παραδοσιακό σπάσιμο πιάτου στο κεφάλι του Σενγκούν.
«Το πήρε με χιούμορ, δεν παρεξηγήθηκε καθόλου. Όλη η οικογένεια γελούσε, έβγαλα και φωτογραφία με τον πατέρα του», αποκάλυψε ο κ. Μάγκος, τονίζοντας πως αν και η οικογένεια έδειχνε συντηρητική στην αρχή, τελικά «ξεκλειδώθηκε» και μπήκε στο κλίμα της διασκέδασης.
Πηγή: ieidiseis.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.