Ο Κυριάκος Μεζιούδης μαζί με τον αδερφό του Νίκο, αποφάσισαν εν μέσω οικονομικής κρίσης να τολμήσουν με την επιχείρηση «ΚνΚ» και μέσα στα χρόνια δικαιώθηκαν απόλυτα.
Σ’ έναν δικό τους χώρο στη Γλαύκη Λάρισας, κατάφεραν να παράγουν με ζήλο και μεράκι αυγά και κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, σε μια εποχή που οι περισσότεροι αγοράζουν αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ.
Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους σ’ αυτή, ο Κυριάκος με τον Νίκο Μεζιούδη κατόρθωσαν να έχουν μια ιδιαίτερα δυναμική μονάδα εκλεκτών προϊόντων, τα οποία πωλούσαν στην τοπική αγορά και σε τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.
Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η επιχείρησή τους υπέστη ολική καταστροφή από την κακοκαιρία του “Daniel”. Μέσα κυριολεκτικά σε λίγες ώρες τα δυο αδέρφια Μεζιούδη είδαν τους κόπους τους να χάνονται. Όμως δεν το έβαλαν κάτω.
Μετά από σκληρή δουλειά και το έντονο πείσμα τους η επιχείρηση «ΚνΚ» «αναστήθηκε» και πλέον μπορούμε και πάλι να προμηθευόμαστε τα προϊόντα τους.
Όπως τονίζουν οι ίδιοι, οι δυσκολίες κάνουν πιο δυνατό κάποιον, ενώ σχετικά με την «ΚνΚ» αναφέρουν ότι «θέλουμε να τρώμε ποιοτικό κρέας αλλά και αυγά με γεύση από χωριό». Εκτός πάντως από τα κοτόπουλα και τα αυγά, ασχολούνται τα τελευταία χρόνια ενεργά με την παραγωγή αμύγδαλου και μελιού.
Τα δυο αδέρφια, τόσο ο Κυριάκος, όσο και ο Νίκος, αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπων που με το μεράκι και το πάθος τους ξεπερνούν όλες τις δυσκολίες, υπερβαίνοντας σε πολλές περιπτώσεις τους εαυτούς τους.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.