Εργασία
ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΟΑΕΔ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 5.066 προσλήψεις

Θέμα χρόνου -ίσως και ωρών- θεωρείται η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 5.066 υπαλλήλων στην αντιπυρική προστασία, μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Περισσότερα

ΑΣΕΠ: Έντεκα προκηρύξεις για 2.200 προσλήψεις ως το καλοκαίρι

Στις 2.190 θα φτάσουν οι μόνιμες προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες σε μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς μέσω προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕφΣυν.

Περισσότερα

Συμπληρώστε σωστά την αίτηση για την ΕΥΔΑΠ

Τους «γρίφους», που πρέπει να λύσουν οι υποψήφιοι, προκειμένου να συμπληρώσουν σωστά την αίτηση συμμετοχής για τον διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ (209 μόνιμοι), αποκαλύπτει το workenter.

Περισσότερα
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ESTIA

Προσλήψεις από τη ΔΗΚΕΛ

Η ΔΗΚΕΛ Θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου, τεσσάρων (4)  ατόμων  στο  πλαίσιο  υλοποίησης  του προγράμματος Στήριξης  Έκτακτης  Ανάγκης  για  την  Ένταξη  και  τη  Στέγαση –ESTIA χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2018.

Περισσότερα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

11 θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Λάρισας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας που εδρεύει στην Λάρισα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απα

Περισσότερα

5.066 νέες θέσεις εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών

Έως τις 15 Απριλίου θα έχει κοινοποιηθεί η δημόσια πρόσκληση για την δημιουργία 5.066 νέων θέσεων εργασίας που σχεδίασαν από κοινού τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος με στόχο αφενός μεν την εξυπηρέτηση αναγκών σε προσωπικό των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας για την αντιπυρική προστασία, αφετέρου δε την κατάρτιση των ανέργων σε ένα εξειδικευμένο αντικείμεν

Περισσότερα
ΜΕ 8ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΗ: 1.395 προσλήψεις

Στην πρόσληψη 1.395 νέων υπαλλήλων προχωρά η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας πλήρως πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του workenter (δείτε ΕΔΩ).

Περισσότερα
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΝΕΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

37 θέσεις στον δήμο Τρικκαίων

Ττην πρόσληψη 37 υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Τρικκαίων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας.

Περισσότερα

Εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 768 γιατρών στο ΕΣΥ

Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.

Περισσότερα

Προσωρινά αποτελέσματα επί των δηλωθέντων στις αιτήσεις για τις 8.166 θέσεις

Προσωρινά αποτελέσματα «επί των δηλωθέντων» στις ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων, χωρίς να ληφθούν σε πρώτη φάση τα δικαιολογητικά, θα εκδώσει το ΑΣΕΠ για τον διαγωνισμό των 8166 στους δήμους.

Περισσότερα

8 θέσεις εργασίας στο Δήμο Κιλελέρ

Ο Δήμος Κιλελέρ ύστερα από την υπ' αριθ. 355/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:7ΤΔ9ΩΕΝ-ΑΗ1), η οποία επικυρώθηκε με την υπ' αριθμ. 43/355/30-01-2018 (ΑΔΑ:7Δ7ΩΟΡ10-7Ρ1) απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συ

Περισσότερα

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 8.166 θέσεων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η 3Κ/2018 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 8.166 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, Συνδέσμους, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των ΟΤΑ.

Περισσότερα

Β’ κύκλος Κοινωφελούς 34 Δήμων και 7.180 θέσεων: Οι προσωρινοί πίνακες

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», οι προσωρινοί Πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους - Β΄ κύκλος.

Περισσότερα
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δύο θέσεις εργασίας στο Δήμο Ελασσόνας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων στο Δήμο Ελασσόνας

Περισσότερα

ΑΣΕΠ: Από Δευτέρα 8/1 οι αιτήσεις για 62 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στην 16Κ/2017 (ΦΕΚ 41/1-12-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλη

Περισσότερα

Από την Τετάρτη οι αιτήσεις για 548 μόνιμες θέσεις στην ΑΑΔΕ

Αρχίζει την Τετάρτη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 1Γ/2017, που αφορά στη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού για 548 μόνιμες θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Περισσότερα

Προσλήψεις συμβασιούχων καθαριότητας και φύλαξης στο Δημόσιο

Εγκύκλιο, εξέδωσε το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την εφαρμογή των άρθρων 8, 9 και 10 Ν. 4506/2017 (A’ 191) και την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας και φύλαξης των Υπουργείων, των εποπτευόμενων από αυτά φορέων και των ανεξαρτήτων Αρχών.

Περισσότερα