Εργασία
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

54 προσλήψεις στη ΔΕΥΑΛ

Πρόσληψη 991 συμβασιούχων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους και τη στελέχωση των ΟΤΑ

Περισσότερα

ΟΑΕΔ: Ολόκληρη η προκήρυξη για την πυροπροστασία (5.066 υπαλλήλοι)

Υπουργική Απόφαση που ισοδυναμεί με την προκήρυξη του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την πρόσληψη 5.066 υπαλλήλων δημοσιεύτηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Περισσότερα
ΝΕΟ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ 374 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΕ 26 ΔΗΜΟΥΣ

34 προσλήψεις στο Δήμο Λαρισαίων

Προσλήψεις για 347 συμβασιούχους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε δήμους της χώρας ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών

Περισσότερα
ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΟΑΕΔ: Ανοίγει η πλατφόρμα για 5.066 προσλήψεις

Θέμα χρόνου -ίσως και ωρών- θεωρείται η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 5.066 υπαλλήλων στην αντιπυρική προστασία, μέσω προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Περισσότερα

ΑΣΕΠ: Έντεκα προκηρύξεις για 2.200 προσλήψεις ως το καλοκαίρι

Στις 2.190 θα φτάσουν οι μόνιμες προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες σε μια σειρά από δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς μέσω προκηρύξεων του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ένθετου «Καριέρα+Εργασία» της ΕφΣυν.

Περισσότερα

Συμπληρώστε σωστά την αίτηση για την ΕΥΔΑΠ

Τους «γρίφους», που πρέπει να λύσουν οι υποψήφιοι, προκειμένου να συμπληρώσουν σωστά την αίτηση συμμετοχής για τον διαγωνισμό της ΕΥΔΑΠ (209 μόνιμοι), αποκαλύπτει το workenter.

Περισσότερα
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ESTIA

Προσλήψεις από τη ΔΗΚΕΛ

Η ΔΗΚΕΛ Θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου, τεσσάρων (4)  ατόμων  στο  πλαίσιο  υλοποίησης  του προγράμματος Στήριξης  Έκτακτης  Ανάγκης  για  την  Ένταξη  και  τη  Στέγαση –ESTIA χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2018.

Περισσότερα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

11 θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Λάρισας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας που εδρεύει στην Λάρισα, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απα

Περισσότερα

5.066 νέες θέσεις εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών

Έως τις 15 Απριλίου θα έχει κοινοποιηθεί η δημόσια πρόσκληση για την δημιουργία 5.066 νέων θέσεων εργασίας που σχεδίασαν από κοινού τα Υπουργεία Εργασίας και Περιβάλλοντος με στόχο αφενός μεν την εξυπηρέτηση αναγκών σε προσωπικό των Δασικών Υπηρεσιών της χώρας για την αντιπυρική προστασία, αφετέρου δε την κατάρτιση των ανέργων σε ένα εξειδικευμένο αντικείμεν

Περισσότερα
ΜΕ 8ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΗ: 1.395 προσλήψεις

Στην πρόσληψη 1.395 νέων υπαλλήλων προχωρά η ΔΕΗ, επιβεβαιώνοντας πλήρως πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του workenter (δείτε ΕΔΩ).

Περισσότερα
Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΠΝΕΕΙ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ

37 θέσεις στον δήμο Τρικκαίων

Ττην πρόσληψη 37 υπαλλήλων προωθεί ο δήμος Τρικκαίων. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει ολιγόμηνη σύμβαση εργασίας.

Περισσότερα

Εγκρίθηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 768 γιατρών στο ΕΣΥ

Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό, Παύλο Πολάκη, η έγκριση για την προκήρυξη από τα νοσοκομεία, συνολικά 768 θέσεων ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ.

Περισσότερα