Άρθρα χρηστών » Δημοσιογραφία των πολιτών
ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ - ΠΑΛΑΙΟΦΑΡΣΑΛΟ

Μεγάλη καθυστέρηση σε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ

Μεγάλη καθυστέρηση έχει η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στο Λιανοκλάδι επισημαίνει αναγνώστης της larissanet.

Περισσότερα

Λαρισαίος καταγγέλλει οδηγό ΚΤΕΛ

Καταγγελία για οδηγό λεωφορείου του ΚΤΕΛ κάνει κάτοικος από το Σαραντάπορο Ελασσόνας, που ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ενώ όπως επισημαίνει «η συμπεριφορά του οδηγού με προσέβαλε και έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική μου ακεραιότητα»:

Περισσότερα
Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών Π.Γ.Ν.Λ

«Για τη ταμπακιέρα κουβέντα»

"Με αφορμή την ανακοίνωση του ΔΣ του σωματείου το περιεχόμενό της και τη φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Περισσότερα
TOY ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ

H σκόνη της Σαχάρας είναι γνωστή στη Θεσσαλία από το 1623

Στις μέρες μας γίνεται λόγος συχνά για την λεπτή άμμο - σκόνη, η οποία προέρχεται από την Αφρική και είναι μερικές φορές κόκκινη. Το ενοχλητικό αυτό φαινόμενο

Περισσότερα

Μια παρέλαση από το παρελθόν

Κορίτσια του Γυμνασίου Κατερίνης με παραδοσιακές φορεσιές παρελαύνουν μπροστά από τους επισήμους στο ύψος της πλατείας Ελευθερίας στον κεντρικό δρόμο της Μεγάλου Αλεξάνδρου, πριν 67 χρόνια.

Περισσότερα

Άνω Αχελώος: Πλημμυρίζει με νερά*

Μήπως πλέον οι ηγέτες των φορέων της Θεσσαλίας που εκπροσωπούν την θέληση και τις προσδοκίες των θεσσαλών πολιτών, οφείλουν να αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση «ανεβάζοντας στροφές» στην πίεση που ασκούν;

Περισσότερα
*ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία*

Στέγαση, τροφή, υγεία, δουλειά, παιδεία είναι αναφαίρετα δικαιώματα για όλο το λαό. Είναι τα ελάχιστα που χρειάζεται να διασφαλίζονται, ώστε να πληρούνται αξιοπρεπείς όροι διαβίωσης, όροι που δεν διαπραγματεύονται.

Περισσότερα
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγάπη, συνέπεια, ευθύνη*

Ο ΣΕΑΝ Λάρισας πραγματοποίησε Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό την προκύρηξη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβει το τιμόνι του Συνδέσμου

Περισσότερα

Ο «απόβλητος» Μίκης Θεοδωράκης*

Στο πρόσωπο του Μίκη Θεοδωράκη, μετά τη μεταπολίτευση, όλοι αναγνωρίζουν έναν κορυφαίο μουσικοσυνθέτη κι ένα κορυφαίο σύμβολο της Αντίστασης εναντίον της Δικτατορίας.

Περισσότερα

ΠΓΔΜ: Τι είναι αυτό το Μ;*

Το παραπάνω ερώτημα έθεσε στους βουλευτές του ο Πρωθυπουργός κατά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προ ημερών. Δεν γνωρίζουμε αν έλαβε απάντηση.

Περισσότερα