Σεξ

Ζευγάρια αποκαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Μια σπάνια κλεφτή ματιά για το τι γίνεται στα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων - τα περίφημα swing parties -, αποκαλύπτουν ζευγάρια που φυσικά συμμετέχουν ενεργά σε αυτά.

Περισσότερα

Τέσσερις τροφές που πρέπει να φας πριν το σεξ

Ένα καλό ραντεβού ξεκινά πάντα με ένα νόστιμο γεύμα και κλείνει με ένα νόστιμο επιδόρπιο. Το τι έπεται μετά εξαρτάται από πολλά, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς και από το μενού! Ναι, καλά διαβάσατε!

Περισσότερα

Είναι απιστία η πορνογραφία; – Τί δείχνει πρόσφατη μελέτη

Ποιες συμπεριφορές «μετράνε» ως απιστία; Εξαρτάται ποιον ρωτάς, λένε οι επιστήμονες… Ο κάθε άνθρωπος ορίζει διαφορετικά την απιστία, με τις μεγαλύτερες αποκλίσεις να παρατηρούνται κατ’ εξοχήν μεταξύ αντρών και γυναικών. Παρ’ όλα αυτά, οι σχετικές έρευνες επί του θέματος δείχνουν ότι τα δύο φύλα συμφωνούν σε κάποια πράγματα, για παράδειγμα ότι σίγουρα απιστία

Περισσότερα

Σε ποια ηλικία η γυναίκα έχει τους καλύτερους οργασμούς;

Η λογική μπορεί να υποδηλώνει ότι στα είκοσι χρόνια μας, δηλαδή στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής μας, είναι η στιγμή που έχουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας.

Περισσότερα

BBC: Οι έφηβοι σήμερα κάνουν όλο και λιγότερο σεξ

Οι έφηβοι κάνουν όλο και λιγότερο σεξ και προτιμούν να περνούν χρόνο με τις οικογένειές τους και να διατηρούν ρομαντικές σχέσεις στο διαδίκτυο, όπως προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύει το BBC.

Περισσότερα

Τι σκέφτονται οι άντρες στο κρεβάτι;

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για να ανακαλυφθεί τι είναι αυτό που αποζητά μία γυναίκα από έναν εραστή, πού βρίσκεται ο οργασμός της, ποιος μπορεί να της τον επιστρέψει και τι γυρνάει στο μυαλό της πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ. Και όσον αφορά στους άντρες, βγάζουμε το ρηχό συμπέρασμα ότι ‘εντάξει τι να σκέφτεται; Τι θα φάει μετά και πόσο πήγε Ολυμπιακός

Περισσότερα

Ερευνα: Ρεσιτάλ απιστίας από τις Ελληνίδες, λόγω Μουντιάλ

Ενώ οι άνδρες, λόγω Μουντιάλ, είναι κολλημένοι στις οθόνες, την ίδια ώρα οι γυναίκες έχουν «ελευθέρας» και αλωνίζουν εκτός αγωνιστικού χώρου, σκοράροντας σε ξένα κρεβάτια.

Περισσότερα

Αυτή είναι η κίνηση – ματ στο σεξ για να την απογειώσετε

Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών επιθυμεί περισσότερη κλειτοριδική διέγερση κατά τη διάρκεια της συνουσίας, προκειμένου, σύμφωνα με νέα μελέτη, να φτάσει σε οργασμό.

Περισσότερα

Τι κάνουν οι γυναίκες στο σεξ που …ξενερώνει απίστευτα τους άνδρες!

Συνήθως είναι οι άντρες εκείνοι που ακούν από τις γυναίκες για κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο με τον οποίο ευθύνονται για την μειωμένη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού.

Περισσότερα

Καταρρέουν πέντε μεγάλοι «μύθοι» του σεξ

Από ζητήματα διάρκειας, ως προβλήματα... μεγέθους, το σεξ και η σεξουαλικότητα του ανθρώπου περιλαμβάνει ένα κάρο αξιώματα και θεωρήματα, πολλά από τα οποία αντέχουν στο χρόνο, χωρίς κανείς να τα αμφισβητεί.

Περισσότερα