Αρχική » Σεξ

Σε ποια ηλικία έχουν οι γυναίκες τους καλύτερους οργασμούς;

Σύμφωνα με νέα έρευνα, που δημοσίευσε η βρετανική έκδοη της HuffPost, οι γυναίκες ηλικίας από 36 ετών και πάνω έχουν τους καλύτερους οργασμούς, καθώς επίσης νιώθουν πιο ελκυστικές και απολαμβάνουν το σεξ πολύ περισσότερο.

Περισσότερα

Αυτό το φρούτο είναι το… βιάγκρα της φύσης

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα φρούτο για να του βάλουμε το «στέμμα» του βασιλιά των καλοκαιρινών φρούτων, τότε από όλες τις πιθανές μας επιλογές, μόνο μία θα κέρδιζε την ψήφο όλων μας και μάλιστα με διαφορά. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το καρπούζι, το «σήμα κατατεθέν» του καλοκαιριού. Εκτός από την δροσιά και την γλύκα του, τώρα όλοι έχουμε έναν ακόμα λόγο να λ

Περισσότερα

Μικρές συμβουλές για καλύτερο σεξ

Το σεξ είναι διασκεδαστικό, αλλά αν κάνεις όλη την ώρα τα ίδια και τα ίδια, θα βαρεθείς. Το ίδιο κι αν είσαι σε σχέση πολύ καιρό και, αναπόφευκτα, έχετε δοκιμάσει ό,τι υπήρχε να δοκιμάσετε. Δεν θες όμως να χάσεις αυτή την μαγεία, αυτή τη σπίθα που υπήρχε παλιά. Και σίγουρα δεν θες να καταλήξεις να βλέπεις το σεξ με τον/την σύντροφό σου σαν αγγαρεία. Δοκίμασε

Περισσότερα

Το πιο σέξι χαρακτηριστικό κάθε ζωδίου

Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σέξι; Είναι το βλέμμα, είναι το ντύσιμο, είναι οι μύες ή μήπως η συμπεριφορά; Κι αν είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων; Ίσως μια καλύτερη απάντηση στην ερώτηση αυτή να είναι πως το σέξι δεν είναι κάτι συγκεκριμένο. Όπως η ομορφιά, είναι εντελώς υποκειμενικό, και ο καθένας μας έχει πάνω του εκείνο το μοναδικό π

Περισσότερα

Φόβοι για το σεξ που δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν

Όταν σκεφτόμαστε το σεξ, συνήθως το μυαλό μας δεν πάει σε τρομακτικά πράγματα. Εκτός κι αν μιλάμε για σεξ στο ντους, που όπως όλοι ξέρουμε, είναι ένα από τα τρία πιο τρομακτικά πράγματα στον κόσμο. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όμως, το σεξ είναι συνήθως διασκεδαστικό, ευχάριστο—ή βαρετό. Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που πάσχουν από φοβίες σχετικά με το σεξ, και αυτ

Περισσότερα

Stealthing: Η επικίνδυνη νέα μόδα στο σεξ

Αυξάνεται με ρυθμούς επιδημίας και ο νόμος ήρθε να προστατεύσει τις γυναίκες, γιατί τα θύματα ήταν εντελώς απροστάτευτα. Το stealthing είναι η πρακτική της αφαίρεσης του προφυλακτικού κατά τη συνουσία, χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση της γυναίκας.

Περισσότερα

Γιατί οι άνθρωποι λένε ψέματα για το σεξ;

Όταν ξεκινάει μία συζήτηση για τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που έχουν αλλάξει ή για το πόσο συχνά κάνουν σεξ, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες συνηθίζουν να λένε μικρά ψέματα. Ειδικότερα, ενώ οι άντρες τις περισσότερες φορές υπερβάλουν αναφέροντας πολύ πιο αυξημένα τα ποσοστά τους, οι γυναίκες συνήθως τα υποβαθμίζουν.

Περισσότερα

Πώς συνδέονται μνήμη και σεξ;

Τα οφέλη του σεξ για την υγεία είναι γενικώς γνωστά αλλά τώρα έρχεται να προστεθεί άλλη μια συσχέτιση αυτού με την μνήμη. Μελέτη έδειξε πώς μπορεί να επηρεάσει η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα τη μνήμη μας και να την ενισχύσει.

Περισσότερα

Τι θέλουν άνδρες και γυναίκες στο… κρεβάτι

Στο 71% των ανθρώπων αρέσουν τα… βιτσιόζικα πράγματα στο κρεβάτι, σύμφωνα με νέα έρευνα της ιστοσελίδας για ραντεβού OkCupid σε 400.000 άτομα. Το 75% των ανδρών και το 62% των γυναικών υποστηρίζουν ότι τους αρέσει το άγριο σεξ. Επίσης, το 64% των ανδρών και το 51% των γυναικών ισχυρίζονται ότι τους αρέσει να είναι δεμένοι είτε να δένουν κάποιον-α. Η ιστοσελί

Περισσότερα

Η απώλεια βάρους στους παχύσαρκους βελτιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής

Αμερικανοί επιστήμονες εξέτασαν τις επιπτώσεις της παχυσαρκίας στην ποιότητα της σεξουαλικής ζωής ενός ατόμου και, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, η απώλεια του βάρους μπορεί πραγματικά να έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Περισσότερα

Ανδρες με στυτική δυσλειτουργία έκαναν σεξ χάρη σε θεραπεία βλαστοκυττάρων

Για πρώτη μια θεραπεία με χρήση βλαστικών κυττάρων επέτρεψε σε άνδρες με σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, λόγω αφαίρεσης προστάτη, να κάνουν κανονικά σεξ.

Περισσότερα

8 πράγματα που σκοτώνουν τη διάθεση για σεξ

Εχεις ξαπλώσει στο κρεβάτι φορώντας μόνο τα εσώρουχα σου και το αγαπημένο σου άρωμα και περιμένεις τη στιγμή που ο σύντροφος σου θα βγει από το ντους και θα «ανάψει» απολαμβάνοντας τη θέα του κορμιού σου.

Περισσότερα

Τα αφροδισιακά αρώματα πιθανόν δεν έχουν καμία δράση

Οι φερομόνες θεωρούνται συχνά συνώνυμο της ερωτικής έλξης, ωστόσο μελέτη που διεξήχθη σε δύο μεταξύ αυτών, που χρησιμοποιούνται κυρίως για τα λεγόμενα αφροδισιακά αρώματα, δεν μπόρεσε να αποδείξει τη δραστικότητά τους στον άνθρωπο.

Περισσότερα

Πόσο σεξ θα κάνεις στη ζωή σου;

H ζωή είναι μικρή και οι ρυθμοί της καθημερινότητας την κάνουν να περνά ακόμα πιο γρήγορα. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε πράγματα που πολλές φορές δεν μας προσφέρουν καμία ευχαρίστηση. Ρουτίνα και πάλι ρουτίνα. Το σεξ, για τους περισσότερους, λειτουργεί σαν ένα διάλειμμα από όλα.

Περισσότερα

Επιτρέπεται το σεξ στην εγκυμοσύνη;

Η εγκυμοσύνη δεν είναι αντίθετη με τη σεξουαλικότητα σύμφωνα με τους ειδικούς. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, το ποσοστό των γυναικών που προσκαλούν για σεξ είναι μεγαλύτερο στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε σχέση με πριν. Οι περισσότερες δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως στην αρχή και στο τέλος της εγκυμοσύνης.

Περισσότερα

9 αναπάντεχα οφέλη του σεξ

Ξέρουμε ότι το σεξ είναι διασκεδαστικό. Ξέρουμε ότι είναι απολαυστικό. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για το σεξ, καλά και κακά, αλλά ίσως να μην γνωρίζαμε τα παρακάτω οφέλη που έχει για την υγεία μας.

Περισσότερα

Πώς σκέφτοναι οι γυναίκες που έλκονται από τους δεσμευμένους άντρες

Το φαινόμενο μερικές γυναίκες να έλκονται ερωτικά και σεξουαλικά από άντρες που είναι ήδη δεσμευμένοι (σε σχέση ή παντρεμένοι) ονομάζεται “αντιγραφή επιλογής συντρόφου”

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω