Αρχική » Φωτογραφίες
PHOTOSTORIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ

Κλικς από τα εγκαίνια στα Τέμπη

Δείτε χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα του Σπύρου Τσαντόπουλου από τα σημερινά εγκαίνια των σηράγγων των Τεμπών και την εκδήλωση στο Μνημείο των "μπουρλοτιέρηδων", που έγινε πριν την τελετή των εγκαινίων στα Τέμπη.

Περισσότερα

Απόλυτη…αρμονία

Μία διαφορετική εικόνα παρουσιάζει τις τελευταίες ημέρες το σύμβολο της Λάρισας, ο Πηνειός ποταμός, με τις άσπρες όχθες του. Ο Βασίλης Γεωργούλας αποθανάτισε αυτή την "αρμονία" του νερού και του χιονιού στην περιοχή της ΔΕΥΑΛ...

Περισσότερα
ΧΙΟΝΙ, ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ… ΟΜΟΡΦΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την παγωμένη νύχτα στη Λάρισα

Μπορεί τα προβλήματα που άφησε πίσω ο χιονιάς να είναι πολλά, όμως οι εικόνες που προσφέρει πλέον η Λάρισα πέρα από διαφορετικές είναι και ιδιαίτερα όμορφες

Περισσότερα
ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ

Απίστευτη εικόνα…

Εντυπωσιακό φωτογραφικό στιγμιότυπο από συντριβάνι της Λάρισας, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, που μας έστειλε φίλος της larissanet.

Περισσότερα
PHOTOSTORIES

Νέες εικόνες από τη χιονισμένη Λάρισα

Μαγεία είναι η χιονισμένη Λάρισα. Δείτε νέες εικόνες από το κέντρο της πόλης, κεντρική πλατεία, πλατεία Λαού, πεζόδρομοι, λόφος Φρουρίου, Αρχαίο Θέατρο.

Περισσότερα
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Κλικς από τα Θεοφάνεια στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Σπύρος Τσαντόπουλος Πολλά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός από τις σημερινές τελετές για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Λάρισα, με την Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού να γίνεται στον Πηνειό:

Περισσότερα

Όταν το ταξίδι σε βγάζει… νοκ-άουτ

Από τη μία η κακοκαιρία, από την άλλη οι αυξημένοι έλεγχοι ασφαλείας στα αεροδρόμια, οι καθυστερήσεις στις πτήσεις είναι μάλλον ο κανόνας παρά η εξαίρεση την περίοδο των γιορτών. Το αποτέλεσμα; Απίστευτη ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες, αρκετοί από τους οποίους ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την πολύωρη αναμονή. Η εφημερίδ

Περισσότερα
ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Άψογη… συνύπαρξη

Ο «Γλυπτός Ποταμός» στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, επιτρέπει το παιχνίδισμα του φωτογραφικού φακού με το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο.

Περισσότερα
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Στις πλατείες της πόλης…

Τι και αν το κρύο σήμερα ήταν τσουχτερό; Πολλοί Λαρισαίοι δεν το φοβήθηκαν και βγήκαν στις πλατείες της πόλης, είτε για να κάνουν τα ψώνια τους, είτε για να κάνουν τη βόλτα τους, είτε για να δουλέψουν.

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω