Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας τα ΚΔΑΠΜΕΑ Δ. Λαρισαίων

Συνεχίζονται και για το μήνα Ιούλιο οι ενημερωτικές επισκέψεις των παιδιών από τα ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο του προγράμματος: «Γνωρίζω τα επαγγέλματα και τους ανθρώπους τους»

Περισσότερα

Βελτιώνονται οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο Φιλιππούπολης

Στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της Φιλιππούπολης στη Λάρισα, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου: «Συντήρηση – βελτιώσεις - ηλεκτροφωτισμός στο αθλητικό κέντρο της Φιλιππούπολης  του δήμου Λαρισαίων», προϋπολογισμού 150.000,00 € (με ΦΠΑ). Το έργο υλοποιείται

Περισσότερα
ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Προσλήψεις 341 εποχικών υπαλλήλων σε 26 Δήμους

"Πράσινο φως" για τη πρόσληψη 341 υπαλλήλων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας "άναψε" με απόφαση του ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Περισσότερα
ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 249 ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Εγκρίθηκαν νέες προσλήψεις στο δήμο Λαρισαίων

Άλλες νέες 25 συμβάσεις ορισμένου χρόνου εγκρίθηκαν από δημοτικό συμβούλιο πλέον των 204 που έχουν ήδη υπογραφή. Έτσι ο αριθμός των νέων συμβάσεων ανέρχεται σε 249.

Περισσότερα
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΝΕΤ METERING

Συνεργασία Δήμου- Greenpeace για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πρωτόκολλο συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με την Greenpeace για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του προγράμματος Net Metering.

Περισσότερα
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Αναλαμβάνει την επίβλεψη τεχνικών έργων η Εγνατία Οδός

Μνημόνιο συνεργασίας με την Εγνατία Οδό Α.Ε υπέγραψε ο δήμος Λαρισάιων προκειμένου να υλοποιηθούν έργα και μελέτες που τρέχουν αυτή την περίοδο έως και το φθινόπωρο.

Περισσότερα
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Δ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ GREENPEACE

«Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, χέρι, χέρι με τις ΜΚΟ και τις πράσινες μπίζνες»

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Λαρισαίων, «Λαϊκή Συσπείρωση» με αφορμή το πρωτόκολλο συνεργασίας του Δήμου με την Greenpeace:

Περισσότερα
ΘΑ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Θέσεις ειδικών συνεργατών στον Δ. Λαρισαίων (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ο Δήμος Λαρισαίων ανακοινώνει την πρόσληψη δύο ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, που θα επικουρούν τον Δήμαρχο στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του

Περισσότερα

Στον Ιππικό Όμιλο οι Κατασκηνωτές της Πόλης (ΦΩΤΟ)

Τον Ιππικό Όμιλο του Δήμου Λαρισαίων είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα παιδιά του καλοκαιρινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης «Κατασκήνωση στην Πόλη», οι μικροί «Ταξιδευτές» του Κράγια, τα «Αστέρια – Ξεφτέρια» από το ΚΔΑΠ Αμπελοκήπων αλλά και οι «Εξερευνητές» από το 33ο – 45ο Νηπιαγωγείο που εδρεύει και το ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων. Η ιππασία είναι

Περισσότερα

Κινητοποιήσεις στη Λάρισα

Με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τις Κυριακές Δούλοι δε θα γίνουμε στις πολυεθνικές» ο Σύλλογος Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας μαζί με την Διοίκηση του Εργατικού κέντρου Ν. Λάρισας και εργαζόμενους του κλάδου πραγματοποίησαν δυναμική κινητοποίηση στο εμπορικό Κέντρο της Πόλης. Σύμφωνα μεδελτίο τύπου που εξέδωσαν: "Κάλεσαν τους εργαζόμενους στα μεγάλα ε

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω