Αρχική » Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ

Έκλεισε το θέμα του χωροταξικού για τον Καλλικράτη ο ΥΠΕΣ

Στην ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε η επίκαιρη επερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου για την ονομαζόμενη «αναθεώρηση του Καλλικράτη».

Περισσότερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλελέρ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ στις 21/03 /2017  ημέρα Τρίτη και ώρα 19.30 μ.μ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο  Δήμου Κιλελέρ στη Νίκαια. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Α/Α                              ΘΕΜΑ                ΕΙΣΗΓΗΣΗ 1 Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασία ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόν

Περισσότερα
Ο ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Δασικοί χάρτες και νιτρορύπανση στην ατζέντα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ Χρήστο Χατζούλη. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Χαράλαμπο Κασίμη.

Περισσότερα

300 βιβλία για την Παιδιατρική του ΠΓΝΛ

Μια συγκινητική προσφορά 300 βιβλίων που συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με την Α/θμια και Β/θμια Σχολική Επιτροπή και την Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας παρέδωσαν οι εθελοντές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Περισσότερα

Ο γύρος της Λάρισας με ποδήλατα

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο οι Ποδηλατικοί αγώνες με τίτλο «Ο γύρος της Λάρισας» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι Δήμοι Τεμπών και Κιλελέρ

Περισσότερα

Δημοτικές Κοινότητες: Όλες οι ανατροπές σε διάρθρωση, ρόλο και αρμοδιότητες

Το τελικό πόρισμα της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) με σκοπό τη διευκόλυνση ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων φορέων και πολιτών.

Περισσότερα
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Έναρξη λειτουργίας του Τοπικού Αστυνόμου στον Πλατύκαμπο

Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ. Ο Τοπικός Αστυνόμος εντάσσεται σ’ ένα περιφερειακό σύστημα αστυνόμευσης, βελτιώνοντας την ποιότητα του επιπέδου της εξυπηρέτησης των πολιτών και επιλύοντας ζητήματα καθημερινότητας που τους απασχολούν και εμπίπτουν στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περισσότερα

Μεγάλη συμμετοχή σε αιμοδοσία στα Μύρα

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ετήσια αιμοδοσία του Αιμοδοτικού Συλλόγου Μύρων <<ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΡΙΖΙΩΤΗΣ>>. Δεκάδες μέλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα , καθώς η εθελοντική αιμοδοσία για το συνάνθρωπο μας  είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπυρίδων Καλέτσιος αναφέρθηκε στις δράσεις του

Περισσότερα
ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Επανεκλογή Βαρδακούλη

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ με τον Αχιλλέα Βαρδακούλη να ανανεώνει τη θητεία του:

Περισσότερα

Εθελοντισμός στο Κιλελέρ

Δήλωση του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου για την αξία του εθελοντισμού εξ αφορμής της μαζικής συμμετοχής πολιτών του Δήμου Κιλελέρ στη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Περισσότερα

«Τα παιδιά της χορωδίας»

Η Κινηματογραφική Λέσχη Δ. Κιλελέρ καλεί του σινε- φίλους της αυτή την Κυριακή 5/3 στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Νίκαιας, όπου θα προβληθεί η ταινία “Les Choristes” (Τα παιδιά της χορωδίας) του Κριστόφ Μπαρατιέ.

Περισσότερα

Αυτοί είναι οι αντιδήμαρχοι στον Δ. Κιλελέρ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων και με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής όρισε τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ως αντιδημάρχους του Δήμου Κιλελέρ με θητεία από 1/3/2017 μέχρι και 31/8/2019

Περισσότερα
ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΝΠΕ ΚΑΙ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»

Tι ζητούν περιφερειάρχες και δήμαρχοι

Κ. Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ: «Αναγκαίες οι μεταρρυθμίσεις που να οδηγούν στην Αυτοδιοίκηση της παραγωγής και της δημιουργίας»

Περισσότερα

Βιβλία για την Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΛ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας σε συνεργασία με την Α/θμια και Β/θμια Σχολική Επιτροπή και την Δημοτική Κοινότητα Νίκαιας συγκέντρωσε βιβλία για παιδιά και εφήβους προκειμένου να τα προσφέρει στην Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Περισσότερα

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ

Με ιδιαίτερα εντυπωσιακή συμμετοχή από συλλόγους, φορείς, εθελοντές και εθελόντριες, αλλά και πολίτες τόσο του Δήμου Κιλελέρ, όσο και των περιφερειακών Δήμων πραγματοποιήθηκε η 3η χρονιά αναβίωσης των αποκριάτικων εκδηλώσεων στη Νίκαια την έδρα του Δήμου Κιλελέρ αλλά και σε κάθε τοπική κοινότητα.

Περισσότερα

Διακοπή νερού στη Νίκαια

Την Πέμπτη 02/03/2017 και από ώρα 9:00π.μ. έως 12:00 το μεσημέρι, θα γίνει διακοπή νερού στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, λόγω έργων συντήρησης στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Περισσότερα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κούλουμα στο Νομό Λάρισας

Κορυφώνεται το αποκριάτικο ξεφάντωμα σε όλες τις… γωνιές του νομού Λάρισας σήμερα Καθαρά Δευτέρα.

Περισσότερα
ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ...

Ν. Λάρισας: Όλες οι εκδηλώσεις Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα

Κορυφώνεται το αποκριάτικο ξεφάντωμα σε όλες τις… γωνιές του νομού Λάρισας σήμερα Κυριακή και αύριο Καθαρά Δευτέρα

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω