Αρχική » Δήμοι Νομού

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία στα Φάρσαλα

Στην κανονικότητά τους επιστρέφουν και τα σχολεία των Φαρσάλων. Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, Άρη Καραχάλιου οι σχολικές μονάδες κατά την αυριανή ημέρα θα λειτουργήσουν ως εξής:

Περισσότερα

Γάλλος εμπειρογνώμονας σε θέματα Τουρισμού στο ν. Λάρισας

Από σήμερα Τρίτη 17 Ιανουαρίου και μέχρι την Παρασκευή  20 Ιανουαρίου 2017 θα βρίσκετε στην περιοχή, ο κος Pierre Spirito, εμπειρογνώμονας σε θέματα τουρισμού, προσκεκλημένος του Δήμου Αγιάς για συναντήσεις εργασίας σχετικές με τη συνεργασία τους για τις πεζοπορικές διαδρομές, το ηλεκτρικό ποδήλατο, τα κάστανα κ.α. Με αυτή την ευκαιρία ο κος Pierre Spirito 

Περισσότερα
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν

Ο Δήμος Τεμπών ανακοινώνει ότι, με απόφαση του Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου , τη Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί  του Δήμου Τεμπών θα λειτουργήσουν κανονικά.

Περισσότερα

2ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης διοργανώνει τον 2ο Ορειβατικό αγώνα στα μονοπάτια του βουνού και του δάσους της Ιστορικής και Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης

Περισσότερα
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Πως θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα τα σχολεία σε Λάρισα και νομό

Με σημαντικές αλλαγές, σε σχέση και με τις χθεσινές ανακοινώσεις, εξελίσσεται η Δευτέρα σε ότι αφορά τη λειτουργία των σχολείων στο νομό Λάρισας εξαιτίας και του νέου κύματος κακοκαιρίας

Περισσότερα
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Κλειστό τη Δευτέρα το δημοτικό της Καλλιθέας

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν θα γίνουν μαθήματα στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας εξέδωσε ο Δήμος Ελασσόνας: "Μετά τον απαραίτητο έλεγχο και των προβλημάτων που ανέκυψαν στις σωληνώσεις, το Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας θα παραμείνει αύριο Δευτέρα 16/01 κλειστό".

Περισσότερα

Κλειστά σχολεία λόγω θέρμανσης

Λόγω προβλημάτων που προέκυψαν στη λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Τεμπών θα παραμείνουν κλειστά οι σχολικές μονάδες Γυμνασίου και Λυκείου Γόννων και Γυμνασίου & Λ.Τ. Μακρυχωρίου τη Δευτέρα 16-01-2017.

Περισσότερα

Τα σχολεία στο Δήμο Κιλελέρ

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Κιλελέρ τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά με ώρα έναρξης 9:30 και 10:00 π.μ. αντίστοιχα. Δε θα λειτουργήσουν τα Νηπιαγωγεία Γλαύκης και Ομορφοχωρίου, καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Γλαύκης,Ομορφοχωρίου και Ζαππείου.

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω