Αρχική » Media

Παραπομπή σε δίκη του Στ.Ψυχάρη

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει ο πρώην εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και δέκα στελέχη της Alpha Bank, για την υπόθεση δανείου ύψους περίπου 57 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αγοράσει μετοχές του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. 

Περισσότερα

Πέθανε ο Στάθης Καγιαλές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια του δημοσιογράφου Στάθη Καγιαλέ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, σήμερα τα ξημερώματα, σε ηλικία 54 ετών.

Περισσότερα

Εγγραφές και μετατάξεις στην ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Μετά τη συγκρότηση του νέου Γνωμοδοτικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, καλούνται όσοι θέλουν να εγγραφούν στην ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, όπως και όλα τα δόκιμα μέλη που τηρούν τα κριτήρια ώστε να  μεταταχθούν σε τακτικά μέλη, να υποβάλουν ή να αποστείλουν στη Γραμματεία της Ένωσης (Κ. Καρτάλη 1, ΤΚ 38221, Βόλος Tηλ: 2421032885, Fa

Περισσότερα
ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Νόθευση του ανταγωνισμού στην αγορά διανομής τύπου

Δεν λειτουργεί ο ανταγωνισμός στην αγορά διανομής τύπου, όπως αναφέρεται στην εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που θα συζητηθεί στην ολομέλεια στις 9 Ιανουαρίου 2018.

Περισσότερα

Πρεμιέρες στα media

Νέα εγχειρήματα από αύριο, Δευτέρα. Κυκλοφορεί η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» από τον Θανάση Μαυρίδη, με 70 δημοσιογράφους.

Περισσότερα

Το Ευρω – Αμερικανικό Συμβούλιο Γυναικών βράβευσε τη Ν. Τσιτσανούδη

Ένα σημαντικό βραβείο για το επιστημονικό και ερευνητικό της έργο απονεμήθηκε στο μέλος ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη.

Περισσότερα

Άνθρωποι των media στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των ανθρώπων των media, διαφημιστές, τυπογράφοι και παραγωγοί που κατέρχονται υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο Λάρισας

Περισσότερα
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΑΚΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ

Κυκλοφορεί το 200ο φύλλο της larissanet

Σήμερα κρατάτε στα χέρια σας το 200ο φύλλο της εφημερίδας μας. Όταν ξεκινήσαμε στις 25 Οκτωβρίου του 2013 και την έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας μας

Περισσότερα
TA «ΚΛΕΙΔΙΑ» ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Διαβάστε στη larissanet: Μονομαχία Φώφης – Ανδρουλάκη

Αναλυτικά τα σημεία που θα κρίνουν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής στην Κεντροαριστερά.

Περισσότερα

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου

Τέσσερις και πλέον δεκαετίες μετά το Πολυτεχνείο ο αγώνας για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία  παραμένει πάντα επίκαιρος. Μπορεί τα σημερινά προβλήματα να έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ωστόσο στον πυρήνα τους οι διεκδικήσεις των εργαζομένων παραμένουν ίδιες.

Περισσότερα

Σεμινάρια για τους δημοσιογράφους

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συμφώνησαν από κοινού να πραγματοποιήσουν τέσσερα σεμινάρια 2.5 ωρών το καθένα, με θέμα «Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στα ΜΜΕ».

Περισσότερα

Τα δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ

Τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 μ., στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, θα πραγματοποιηθεί η εφετινή εκδήλωση των 19ων Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Περισσότερα

Συνάντηση Λ. Κρέτσου με εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας είχε στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών στο Βόλο, ο Γ.Γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος. Στη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Χορταργιάς, ο Πρόεδρος του ΕΤΑΣ Θεσσαλίας κ. Σωτήρης Κέλλας καθώς και μέλη της διοίκησης, έθεσαν υπ’ όψη του Γραμματέα

Περισσότερα

Αυτό θα είναι το Survivor 2 – Αλλάζουν όλα

Κι ενώ διανύουμε το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya προετοιμάζουν με προσεκτικά βήματα το Survivor 2. Ο στόχος είναι ένας: να επαναληφθεί η τεράστια περσινή επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης. Για να γίνει αυτό, όλα θα πρέπει να αλλάξουν, να γίνουν διαφορετικά.

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω