Media

Στον ΕΔΟΕΑΠ και τα «μπλοκάκια»

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουνε σε καθεστώς ασφάλισης με «μπλοκάκια» έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενταχθούν στον ΕΔΟΕΑΠ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ.

Περισσότερα

Συνεχίζεται ο κύκλος δια βίου μάθησης των δημοσιογράφων στην Κεντρική Ελλάδα

Συνεχίζεται ο κύκλος σεμιναρίων εκπαίδευσης και ενημέρωσης των δημοσιογράφων της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με δύο αυτοτελή σεμινάρια

Περισσότερα

O ASTRA έκοψε την πίτα του

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν χθες οι εργαζόμενοι και η Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA Κεντρικής Ελλάδας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του καναλιού στην πόλη του Βόλου.

Περισσότερα

Γενικές συνελεύσεις Ένωσης Συντακτών και Επικουρικού Ταμείου

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στις 10 το πρωί, έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στο Βόλο, Δημητριάδος 261 (πολυκατοικία «Θέτις»).

Περισσότερα

Χάσμα μεταξύ γυναικών και ανδρών στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Την 17η Ιανουαρίου 2018 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δημοσιοποίησε μία άκρως ενδιαφέρουσα μελέτη, συνολικής έκτασης εβδομήντα σελίδων στην αγγλική γλώσσα, με θέμα «Η ισότητα των φύλων στον τομέα των Μέσων Ενημέρωσης». Η μελέτη προορίζεται για την υποβοήθηση του έργου της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (γνωστή

Περισσότερα

Nova για παράγοντες Super League: Γιατί ανησυχούν τώρα;

Στελέχη της Κάντζας, σχολιάζοντας δηλώσεις παραγόντων της Super League που φέρονται τις τελευταίες ημέρες να κόπτονται για την ενότητα της Κεντρικής Διαχείρισης ως βασικής προϋπόθεσης ακόμα και για την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέφρασαν την ακόλουθη απορία:

Περισσότερα
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ

Συλλεκτικό cd με ανέκδοτα τραγούδια του Λουκιανού

Ένα συλλεκτικό cd, «Θυμάμαι», με δέκα ανέκδοτα τραγούδια με τη φωνή του Λουκιανού, από το 1968 έως το 1999, κυκλοφορεί με την Εφημερίδα των Συντακτών.

Περισσότερα

Συνεχίζεται ο κύκλος της δια βίου μάθησης των δημοσιογράφων στην Κεντρική Ελλάδα

Συνεχίζεται ο κύκλος σεμιναρίων εκπαίδευσης και ενημέρωσης των δημοσιογράφων της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με δύο αυτοτελή σεμινάρια με θέμα τις νέες τεχνολογίες στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε Τρίκαλα – Καρδίτσα και Λαμία.

Περισσότερα
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22:30 ΣΤΗΝ ΕΡΤ1

«Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια»

Αύριο Σάββατο, στις 10.30μμ θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 το δεύτερο ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον Λουκιανό με τίτλο «Νύχτα γιομάτη θαύματα, νύχτα σπαρμένη μάγια».

Περισσότερα

4ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο στη Σύρο

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών σε συνεργασία με το Centre Culturel Hellénique του Παρισιού και το Γαλλικό Τμήμα του Ομίλου Ευρωπαϊκού Τύπου (Club de la Presse Européenne, Paris), οργανώνει το 4ο Διεθνές Θερινό Πανεπιστήμιο «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ». Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Πρ

Περισσότερα
ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ...

Τάγμα βιοχημικού πολέμου στην 1η Στρατιά!

Το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Δημ. Ζερβάκης με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα.

Περισσότερα

«Το λάθος στη γλώσσα και την επικοινωνία»

Η Επίκ. Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών σε συνεργασία με το Centre Culturel Hellénique του Παρισιού και το Γαλλικό Τμήμα του Ομίλου Ευρωπαϊκού Τύπου (Club de la Presse Européenne, Paris), οργανώνει το 4ο Διεθνές Θερινό Πανεπ

Περισσότερα

Δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε σε Μουσείο και Ιερό Βράχο Ακρόπολης

Η επιμορφωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με την παρουσία πλήθους δημοσιογράφων μελών της Ένωσης, μαζί με μέλη των οικογενειών τους

Περισσότερα
ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Το larissanet στο Star

Με τις καταστροφικές πλημμύρες στον Αγιόκαμπο ασχολήθηκε το απογευματινό δελτίο του Star, το οποίο πληροφορήθηκε τις εξελίξεις από το larissanet.gr https://youtu.be/UOBxH8AqMhc  

Περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ LARISSANET ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Διαβάστε στη larissanet: «Συνεχίζω στην Περιφέρεια»

Με πρώτο θέμα την εφ'όλης της ύλης συνέντευξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή η Larissanet.

Περισσότερα

Οριστικό «λουκέτο» στο Mega

Την αποχώρησή της από το εταιρικό σχήμα της Τηλέτυπος (ΜΕGA) ανακοίνωσε η εταιρεία Ascope Trading Ltd, συμφερόντων του ομίλου Βαρδινογιάννη.

Περισσότερα

Συμφωνία για το 50% της Skroutz

Στην πώληση μέρους των στοιχείων του ενεργητικού της προέβη η εταιρεία ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ (Dionic), στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δανεισμού της.

Περισσότερα