Αρχική » Λάρισα
ΚΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Τα νοσοκομεία ζητούν λύσεις σήμερα»

Με αφορμή την επίσκεψη του αν.  Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη στη Λάρισα, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Περισσότερα
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΓΝΛ

«Σόου και φιέστες στο Π.Γ.Ν. Λάρισας»

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη στην Λάρισα:

Περισσότερα

Χορήγηση βεβαιώσεων για voucher από το Δήμο Λαρισαίων

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι συνεχίζεται μέχρι την Τετάρτη 27/9/2017, η χορήγηση βεβαιώσεων για voucher για τους 26 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, μέσα από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2017-2018» Β΄Φάση.

Περισσότερα
ΣΤΟ ΑΝΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Ο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ

Το μεσημέρι οι αποφάσεις των εργαζομένων του Δ. Λαρισαίων

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επίτροπος φαίνεται θετικός στην πληρωμή 200 εργαζομένων στην καθαριότητα

Περισσότερα
ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΣΕΙΣ

Λαρισαίοι στο πλευρό υποψήφιων για την Κεντροαριστερά

«Ζεσταίνεται» το κλίμα, όσο περνούν οι ημέρες, και σε τοπικό επίπεδο σχετικά με την εκλογική διαδικασία από την οποία θα αναδειχθεί ο επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, ενώ στη συνέχεια ο χώρος θα οδηγηθεί στη συγκρότηση ενιαίου πολιτικού φορέα

Περισσότερα
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ» ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Ναι» σε προγραμματικό «μέτωπο» για τη Λάρισα

Στα «βαρίδια», όπως τα χαρακτηρίζει, που κρατούν δέσμια την παράταξη της Δημοτικής Αρχής Καλογιάννη αναφέρεται στη συνέντευξη που παραχωρεί στη larissanet ο επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπινη Πόλη» Έκτορας Νασιώκας

Περισσότερα

Διάλεξη για το νέο ασφαλιστικό ​από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας

Η ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για το νέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό σύστημα των ε.α. και ε.ε. στελεχών των ΕΔ και ΣΑ καθώς και των ορφανικών μελών (ν.4387/2016).

Περισσότερα
ΚΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

«Οι φόροι καταστρέφουν τους παραγωγούς»

«Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να βρίσκομαι σήμερα εδώ, στο Συκούριο, στη 17η Γιορτή Αμυγδάλου, μια γιορτή που “ενηλικιώνεται” χάρη στη δική σας αγάπη και στήριξη για το προϊόν και τον τόπο.

Περισσότερα
ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ:

«Τα σύνορα της Ελλάδας, σύνορα της ΕΕ»

«Εδώ, στις έσχατες της πατρίδας, οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΛΑΣ δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το πάσης φύσεως έγκλημα, προκειμένου να εγγυώνται με την παρουσία τους την ασφάλεια των πολιτών. Είναι ουσιαστικά επιφορτισμένοι και με την φύλαξη των συνόρων της χώρας, που είναι ταυτόχρονα και σύνορα της Ευρώπης.

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω