Αρχική » Εκπαίδευση
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας και από τους Εκπαιδευτικούς της Ελασσόνας

Παράσταση διαμαρτυρίας και από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Ελασσόνας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας:

Περισσότερα

Στα ΚΔΑΠ Ν. Σμύρνης οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας

Μία από τις πιο σπουδαίες δραστηριότητες των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, είναι η διεξαγωγή ενημερωτικών σεμιναρίων σχετικά με τον εθελοντισμό, την ανακύκλωση, την προστασία του περιβάλλοντος, σε σχολεία και δομές, όπου υπάρχουν παιδιά

Περισσότερα

«Να συνεχίσουμε να δίνουμε… μάχες»

Από τον κ. Δημήτρη Κοντελέ (τακτικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας) και τον κ. Ρεμπάπη Παναγιώτη (αναπληρωματικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας) έγινε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία, δυόμιση μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς:

Περισσότερα

Κέλλας: Σε κατάσταση αποσύνθεσης τα ΔΙΕΚ

Ερώτηση σχετικά με την κατάσταση αποσύνθεσης που παρουσιάζουν τα Δημόσια ΙΕΚ της χώρας, κατέθεσε προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής  Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Περισσότερα
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Η πρόταση των ΣΥΝΕΚ στο 18ο Συνέδριο για το Γενικό Λύκειο

Πρόταση κατέθεσαν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ για το γενικό Λύκειο, η οποία όμως δεν έφτασε στη διαδικασία των ψηφοφοριών, λόγω κωλυσιεργιών και του περασμένου της ώρας:

Περισσότερα

Μαθητές 9ου Γυμνασίου σε Αγιά και Μεγαλόβρυσο

Ένα μοναδικό μνημείο βυζαντινής αρχιτεκτονικής, τη μονή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αγιά, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 9ου Γυμνασίου Λάρισας

Περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

«Δίχρονη δημόσια δωρεάν υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση»

Από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Επαρχίας Ελασσόνας, ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από τις συνεχείς συζητήσεις για τις συγχωνεύσεις Πανεπιστημίων και Α.Τ.Ε.Ι., καλλιεργείται έντονα το κλίμα για τη συγχώνευση των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής των Α.Τ.Ε.Ι. με τα Παιδαγωγικά Τμήματα Προσχολικής Αγωγής. Μια ενδεχό

Περισσότερα

Βιωματικό, επιμορφωτικό σεμινάριο Ψψχοκινητικής και μουσικοκινητικής αγωγής

Η Π.Ε.Π.Φ.Α. ( Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής) ν. Λάρισας στα πλαίσια των επιμορφωτικών της δράσεων διοργανώνει  βιωματικό, επιμορφωτικό σεμινάριο  ψυχοκινητικής και μουσικοκινητικής  αγωγής  την Τετάρτη 22  Νοεμβρίου 2017.

Περισσότερα

Σεμινάριο «Διάδραση με μύθους του Αισώπου» στο Μύλο του Παππά

Η θεατρική ομάδα Μικρός Βορράς, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, οργανώνει  επιμορφωτική συνάντηση με θέμα "Διάδραση με μύθους του Αισώπου" την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ώρες 16:45 - 20:00, στο Μύλο του Παππά (κεντρικό κτήριο - αμφιθέατρο του 2ου ορόφου).

Περισσότερα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ»

«Δίχρονη δημόσια δωρεάν υποχρεωτική προσχολική αγωγή και εκπαίδευση»

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κων/νος Κούμας» με την οποία καλεί σε δυναμική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στην Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας:

Περισσότερα

Ημερίδα Συλλόγου καθηγητών αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας Ν. Λάρισας

O Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας σας προσκαλεί στην ημερίδα “Drama in Teaching”, ένα αφιέρωμα στο θέατρο ως μέσο διδασκαλίας, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 18:00μμ στο θέατρο ΟΥΗΛ (Ανθίμου Γαζή και Κουμουνδούρου).

Περισσότερα

Η «Δήμητρα» σε διακρατική συνάντηση στο Βελιγράδι

Η Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία χρόνια έχει θεσπίσει σειρά μέτρων με σκοπό να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών και των παιδιών και την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής και οι επαγγελματίες σε πολλά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξακολουθούν να ταλανίζοντα

Περισσότερα

Από τον Ακαδημαϊκό Κόσμο στον Κόσμο της Παραγωγής

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο πλαίσιο του σεμιναριακού μαθήματος των μεταπτυχιακών προγραμμάτων «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη» και «Επενδύσεις και Περιφερειακή Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο κ. Περισσάκης Στέλιος,  Διευθυντής της εταιρίας DYNAMARINe, με θέμα  «Από τον ακαδημαϊκό κόσμο στον κόσμο της παραγωγής:

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω