Αρχική » Οικονομία

Μόνο σε χρήμα και μέχρι της 21η Δεκεμβρίου το δώρο Χριστουγέννων

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, ενημερώνει ότι το δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι την 21η Δεκεμβρίου 2017. Τα δώρα εορτών σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.

Περισσότερα

Ένας στους δύο θα πάρει μέρισμα

Συνολικά 1.222.657 ήταν οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, ποσοστό 49,87%, όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Περισσότερα

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ σε 34 δήμους

Ξεκινάει από τον ΟΑΕΔ την Πέμπτη 14/12/2017 από τις 10 το πρωί μέχρι και την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων του Β' Κύκλου Προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα σε 34 Δήμους για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Περισσότερα

Στις 22 Δεκεμβρίου, η πληρωμή των δικαιούχων του ΚΕΑ

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Περισσότερα
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ, ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

11,6 εκατ. ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από τη θεομηνία στο ν. Λάρισας

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 11 ,6 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την αποκατάσταση ζημιών από τη θεομηνία της 16ης Ιουλίου 2017, που έπληξε τις περιοχές των Δήμων Αγιάς, Φαρσάλων και Τεμπών.

Περισσότερα

Ωράριο χρυσοχόων

Ο Σύλλογος Αργυροχρυσοχόων-Ωρολογοποιών Ν.Λάρισας αποφάσισε κατά πλειοψηφία  στην Γενική Συνέλευση τα καταστήματα των μελών της να παραμείνουν κλειστά την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 και ανοικτά τις επόμενες δύο Κυριακές, 24 και 31 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα
ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αυτοί είναι οι 31 που εκλέγονται στο Επιμελητήριο (Ονόματα)

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας στις συνολικά 31 θέσεις των μελών εκλέγονται ανά παράταξη οι εξής

Περισσότερα
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. από τον συνδυασμό Αδάμ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Με 11 έδρες θα συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας ο συνδυασμός «Νέα Επιμελητηριακή Δράση» του Δημήτρη Αδάμ

Περισσότερα

Στο νέο Δ.Σ. από τον συνδυασμό Παπαλέξη (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Με τέσσερις έδρες στο νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Λάρισας θα μετέχει ο συνδυασμός Επ.Αν.Εκκίνηση (Επιχειρηματική Ανανεωτική Εκκίνηση) με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Παπαλέξη

Περισσότερα
ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. από τον συνδυασμό Γιαννακόπουλου (video)

Με 12 έδρες συμμετέχει στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λάρισας ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση» του Σωτήρη Γιαννακόπουλου.

Περισσότερα

Βιωματικό σεμινάριο στον ΣΘΕΒ

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να δώσει στους συμμετέχοντες συγκεκριμένους τρόπους, τεχνικές και εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να ανταποκρίνονται πιο εύκολα, γρήγορα και άμεσα στις καθημερινές τους απαιτήσεις και στη λήψη της Κατάλληλης Λύσης Χωρίς Διλήμματα

Περισσότερα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Εκλογή γκραν – γκινιόλ στο Επιμελητήριο Λάρισας

Σε μονομαχία για τους δύο πρώην προέδρους Σωτήρη Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Αδάμ εξελίχθηκε η εκλογική αναμέτρηση γκαρν γκινιόλ στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Περισσότερα
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Οι πρώτοι ανά συνδυασμό στο Επιμελητήριο Λάρισας

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα (σχεδόν στο 90%) οι πρώτοι σε σταυρούς ανά συνδυασμό στις εκλογές του Επιμελητηρίου Λάρισας είναι οι εξής:

Περισσότερα
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ

Πρωτιά στο νήμα για το Σωτήρη Γιαννακόπουλου (ΤΕΛΙΚΟ – 03.00 – Φωτ.)

Ο Σωτήρης Γιαννακόπουλος πήρε πρωτιά με 21 σταυρούς διαφορά και κερδίζει 12 έδρες, ο Δημήτρης Αδάμ 11 έδρες, ο Δημ. Παπαλέξης 4 έδρες, ο Β. Ζάρκος 3 έδρες και ο Περ. Καζαντζίδης 1 έδρα.

Περισσότερα

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι θα μπορούν να υποβάλλουν νέες αιτήσεις

Κλειδώνει απόψε τα μεσάνυχτα η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα και… «κληρώνει» την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, πάνω από 2,39 εκατ. πολίτες, που θα λάβουν το ποσό που τους αναλογεί. 

Περισσότερα

Εξωδικαστικός: 13.835 αιτήσεις στο αρχικό στάδιο του μηχανισμού

Σε 13.835 ανέρχονται οι αιτήσεις που βρίσκονται στο αρχικό στάδιο του εξωδικαστικού μηχανισμού, ενώ 2.202 αιτήσεις, έχουν ήδη περάσει την επιλεξιμότητα, όπως προκύπτει από τα στατιστικά στοιχεία για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών, που παρουσίασε ο Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ).

Περισσότερα
ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Αναβολή των πλειστηριασμών της Τετάρτης στα ειρηνοδικεία

Αναβάλλονται οι αυριανοί πλειστηριασμοί στα ειρηνοδικεία Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τους δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Περισσότερα

ΕΡΓΑΝΗ: Μερικής απασχόλησης το 54,67% των νέων θέσεων εργασίας στο 11μηνο

Περισσότερες θέσεις εργασίας, αλλά και απόλυτη κυριαρχία της μερικής απασχόλησης και της εκ περιτροπής εργασίας στις νέες θέσεις που δημιουργούνται δείχνουν τα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ. Συγκεκριμένα, τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία της αγοράς εργασίας στο 11μηνο του έτους (Ιανουάριος – Νοέμβριος) σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ

Περισσότερα

Γυναίκες, Νέοι και Περιβάλλον στην καρδιά της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone

Η Vodafone, με στόχο την ουσιαστική ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις όπως και στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και παρουσιάζει τον 14ο Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα ψώνια – μπελάς ή διασκέδαση;

Άγια νύχτα, ήσυχη νύχτα... Κάθε άλλο, ειδικά όταν φτάνει η στιγμή για την αναζήτηση δώρων. Οι Έλληνες αγαπούν το μοναδικό πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά τα εορταστικά ψώνια δεν φαίνεται να είναι μία από τις πλέον ξεκούραστες εμπειρίες για αυτούς.

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω