Αρχική » Αγγελίες » Αγορά Εργασίας

Ζητείται Αισθητικός σύμβουλος – Προωθήτρια πωλήσεων

Αν σας ενδιαφέρει να εργαστείται σε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία και πιστεύετε ότι διαθέτετε τα απαραίτητα προσόντα, θα χαρούμε να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε από κοντά.

Περισσότερα

Zητείται ιατρικός επισκέπτης

Από εταιρεία που δραστηριοποιείται στην διάθεση εξειδικευμένου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ζητείται Ιατρικός Επισκέπτης – Χειριστής Ιατρικού Μηχανήματος, για την Λάρισα.

Περισσότερα

Zητούνται νοσηλευτές, οικογενειακοί φροντιστές

Για εργασία σε επιχείρηση κοινωνικής φροντίδας με σκοπό την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών νοσηλείας – οικιακής βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού με έδρα τη Λάρισα.

Περισσότερα

Ζητούνται προωθήτριες – πωλήτριες

Η WEST A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών Below the Line & Trade Marketing με δραστηριότητα από το 1994 και πανελλαδική εμβέλεια συνεργαζόμενη με Πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρείες που πιστοποιούν την ποιότητα των υπηρεσιών της

Περισσότερα

Ζητείται πωλητής

Ανώνυμη Εταιρεία εμπορίας και παραγωγής Α’ υλών Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής και HORECA ζητά πωλητή/πωλήτρια με άριστη γνώση της αγοράς του κλάδου στη Θεσσαλία με έδρα τη Λάρισα.

Περισσότερα

Ζητούνται συνεργάτες από Κοιν.Σ.Επ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ – ΕΤΑΙΡΟΙ (ψυχολόγοι, νοσηλευτές, οικογενειακοί φροντιστές – οικιακοί βοηθοί, υπεύθυνος διοικητικής υποστήριξης) για σύσταση και συνδρομή στη λειτουργία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης (Κοιν.Σ.Επ.) Κοινωνικής Φροντίδας

Περισσότερα

Ζητούνται άτομα από το Σύλλογο Λάμψη

Αντιπρόσωποι – συνεργάτες - Εξωτερικοί πωλητές – ιες για την δημιουργία group πωλήσεων και promotion με έδρα την Λάρισα και περιοχές εργασίας Κ.Μακεδονία – Σ.Ελλάδα – Θεσσαλία.

Περισσότερα

Λάρισα: Ζητούνται συνεργάτες για Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείριση

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (νοσηλευτές, οικογενειακοί φροντιστές – οικιακοί βοηθοί, υπεύθυνος διοικητικής υποστήριξης) για σύσταση και συνδρομή στη λειτουργία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρισης (Κοιν.Σ.Επ.) Κοινωνικής Φροντίδας

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω