Αγγελίες » Αγορά Εργασίας

Ζητείται μηχανικός και ηλεκτρολόγος

Ζητείται Πρακτικός Μηχανικός Α΄ Τάξης, Αρχιτεχνίτης Ηλεκτρολόγος Α΄ Ειδικότητας, Ηλεκτρολόγος 1ης Ομάδας Α΄ Ειδικότητας και Ηλεκτρολόγος ( ΤΕΙ) για εργασία από την Αφοί Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε.

Περισσότερα

Θέση γεωπόνου

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ζητά να προσλάβει απόφοιτο Τμήματος Γεωπόνων ή Τεχνολόγων Γεωπόνων Φυτικής Παραγωγής, Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών, Αγροτικής Οικονομίας, πλήρους απασχόλησης, για την κάλυψη των συνεχώς αναπτυσσόμενων δραστηριοτήτων του.

Περισσότερα

Ζητείται έμπειρος σεφ για το «Αρχοντικό Χατζηγάκη»

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αρχοντικό Χατζηγάκη» στο Περτούλι αναζητά έμπειρο σεφ, καθώς και προσωπικό «τουριστικών επαγγελμάτων» για εργασία.

Περισσότερα

Ζητείται Πρακτικός Μηχανικός Α΄Τάξης και Ηλεκτρολόγος Α΄Ειδικότητας Γ΄Κατηγορίας

Ζητείται Πρακτικός Μηχανικός Α΄Τάξης και Ηλεκτρολόγος Α΄Ειδικότητας Γ΄Κατηγορίας για εργασία από την Αφοί Ν. Καραγιώργου Α.Β.Ε.Ε. ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ. Τηλ.Επικοινωνίας : 2410 951117 και 6976555279. E - mail : tzeni@karagiorgos.gr 

Περισσότερα

Ζητείται υπεύθυνη καταστήματος και πωλήτρια

Η εταιρία ENERGIERS AE  κατέχει ηγετική παρουσία στον χώρο της παιδικής μόδας και δραστηριοποιείται δυναμικά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας αναζητούμε να εντάξουμε στο δυναμικό μας: Υπεύθυνη Καταστήματος Λάρισα Κύριες Αρμοδιότητες  Παρακολούθηση και ανάλυση των πωλήσεων με σκοπό την επίτευξη των στόχων

Περισσότερα

Ζητείται ηλεκτρολόγος

Hλεκτρολόγος πτυχιούχος AΤΕΙ ή ΤΕΙ με εργασιακή εμπειρία για πλήρη απασχόληση, με κύρια καθήκοντα την εγκατάσταση, συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων και υποσταθμών μέσης τάσης στην Θήβα.

Περισσότερα