Αρχική » Αγγελίες » Αγορά Εργασίας

Ζητούνται καθηγητές/ τριες Ιταλικών και Γερμανικών

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ Καθηγητές/τριες Ιταλικών και Γερμανικών για τη χειμερινή περίοδο 2017-2018. Τυπικά προσόντα απαραίτητα. Προϋπηρεσία και συστάσεις επιθυμητές.

Περισσότερα

Ζητούνται νοσηλευτές και οικιακοί βοηθοί

Αναζητούνται νοσηλευτές και οικιακοί βοηθοί – φροντιστές με εμπειρία για εργασία σε επιχείρηση κατ’ οίκον φροντίδας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία και χρόνιους πάσχοντες με έδρα τη Λάρισα.

Περισσότερα

Ζητείται αρχιτέκτονας ή μηχανικός

Ζητείται αρχιτέκτων ή πολιτικός μηχανικός ή σχεδιαστής με εμπειρία στη χρήση αρχιτεκτονικών προγραμμάτων, σε διαδικασίες αδειοδοτήσεων κτιριακών έργων και σε τακτοποιήσεις αυθαιρέτων για εργασία σε τεχνική εταιρεία με έδρα τα Τρίκαλα.

Περισσότερα

Ζητείται υπεύθυνη καθαριότητας

Ζητείται υπεύθυνη καθαριότητας, κυρία  έως 40 ετών, για το ξενοδοχείο 12 Olympian Gods στον Πλαταμώνα Πιερίας. Προϋπηρεσία απαραίτητη. Παρέχεται διαμονή-διατροφή. Επιθυμητό Ι.Χ. Αποστολή βιογραφικού στο vasiliskoutougias@gmail.com

Περισσότερα

Ζητούνται νέοι για εργασία

Αν είσαι Νέος - Νέα από 20 - 35 ετών, είσαι εργατικό άτομο, έχεις ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, έχεις ευχέρεια λόγου και σου αρέσουν τα ταξίδια σε συνδιασμό με την εργασία σου

Περισσότερα

Πωλητής για μόνιμη απασχόληση

Το Douleutaras.gr μία από τις μεγαλύτερες start-ups στην Ελλάδα αναζητεί νέο/α και φιλόδοξο/η υποψήφιο/α με υψηλές επικοινωνιακές ικανότητες και καινοτόμες ιδέες για μόνιμη απασχόληση στο τμήμα πωλήσεων στην πόλη της Λάρισας!

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω