Αρχική » Αγγελίες

Φαρμακευτική εταιρεία ζητά αντιπρόσωπο

Φαρμακευτική εταιρεία γνωστών φυτικών προϊόντων με μεγάλο πελατολόγιο στα φαρμακεία ζητά αντιπρόσωπο με ΙΧ για τα φαρμακεία των νομών Λάρισας και Τρικάλων.

Περισσότερα

Del Monte Ελλάς: Ζητούνται αρχιτεχνίτες και εργοδηγοί μηχανικοί

Η εταιρεία Del Monte Ελλάς επιθυμεί να προσλάβει αρχιτεχνίτες και εργοδηγούς μηχανικούς. Οι υποψήφιοι θα πρέπει απαραιτήτως να είναι κάτοχοι αντίστοιχων αδειών όπως προβλέπεται από το Προεδρικό Διάταγμα Υπ’ Αριθ.: 115/2012.

Περισσότερα

Πωλητές ζητάει η Aluminco A.E.

Η Aluminco Α.Ε. κυρίαρχος Ελληνική Βιομηχανία του κλάδου κατεργασίας Αλουμινίου αναζητεί πωλητές στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας με στόχο την ενδυνάμωση της εμπορικής της δραστηριότητας.

Περισσότερα

Επιχείρηση Κατ΄οίκον Φροντίδας

Αναζητούνται νοσηλευτές και οικογενειακοί φροντιστές για εργασία σε επιχείρηση κατ΄οίκον φροντίδας με σκοπό την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών νοσηλείας – οικιακής βοήθειας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού με έδρα τη Λάρισα.

Περισσότερα

Θέσεις στη «Λάμψη»

ΑΜΕΣΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 3 ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ - Από 25  Έως 40 ετών. Με άνεση ταξιδίων, τρία 5ήμερα η δύο  8ήμερα μηνιαίως. Για πλήρη απασχόληση, προκαθορισμένη αποστολή. ΣΕ  Ζάκυνθο – Κεφαλονιά – Ιθάκη – Λευκάδα – Κέρκυρα – Σύρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Σαντορίνη – Κρήτη – Κώ και Ρόδο. Εξωτερικοί συνεργάτες  - πωλητές –τριες  για Promotion, εγγραφές μελώ

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω