Αυτοκίνητο

Το νέο Hyundai Kona

Το νέο Hyundai Kona ήρθε για να ταράξει την κατηγορία Β-SUV, συνδυάζοντας αξιοπιστία, οικονομία, ντιζάιν και επιδόσεις, ενώ παράλληλα συνεχίζει την κληρονομιά των SUV με μια εξαιρετικά μοντέρνα σχεδίαση.

Περισσότερα

Το εμβληματικό Fiat 500 επιστρέφει ανανεωμένο με την έκδοση Collezione

Το εμβληματικό Fiat 500 επιστρέφει ανανεωμένο στην έκδοση Collezione. Πρόκειται για μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για οδηγούς που αναζητούν ένα όχημα με μοναδική εμφάνιση.

Περισσότερα

Ένας Ιταλός «σουζάκιας» τρέλανε το κοινό του και στη Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία 38 χρόνια η vespa αποτελεί προέκταση του σώματός του. Καταφέρνει να κάνει πράγματα μαζί της, που κανείς άλλος δεν μπορεί να πετύχει. Ο λόγος για τον Nicola Campobasso, τον άνθρωπο που έγινε παγκοσμίως γνωστός με το παρατσούκλι «Impennatore», που στην ελληνική γλώσσα σημαίνει «σουζάκιας»

Περισσότερα

Ο στόλος των επιβατικών και ελαφρών φορτηγών στην Ελλάδα είναι από τους πλέον γερασμένους στην ΕE

Οι περισσότερες Ευρωπαϊκές πόλεις πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα επιβατικά και ελαφρά φορτηγά της τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας (Euro 6c), ανεξαρτήτως καυσίμου (βενζίνη, πετρέλαιο, ηλεκτρικά κλπ).

Περισσότερα

Ανακαλούνται 60.000 Audi

Οι γερμανικές αρχές διέταξαν την ανάκληση περίπου 60.000 αυτοκινήτων Audi A6 και A7 μετά τον εντοπισμό ενός "παράνομου λογισμικού" ικανού να παραποιεί το επίπεδο των εκπομπών ρύπων, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία αυτοκινήτου KBA.

Περισσότερα

Το Volkswagen e-Golf στην 1η θέση του «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2018»

Με θρίαμβο του e-Golf ολοκληρώθηκε το «Hi-Tech EKO Mobility Rally 2018». Το ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετά από συναρπαστική μάχη με έντονο ανταγωνισμό.

Περισσότερα

Δοκιμή BMW i3 s Rex 184 ίππων

Η δημιουργία αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι το νέο πεδίο δράσης της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αναζητούν τις καλύτερες επιλογές για να δημιουργήσουν νέα μοντέλα μηδενικών ρύπων. Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη προσπάθεια τους να ολοκληρώσουν τα νέα μοντέλα, είναι η αύξηση της αυτονομίας, η μείωση του βάρους το

Περισσότερα

Ανανέωση του γερασμένου στόλου φέρνει η αύξηση των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων

Η άνοδος έφερε αισιοδοξία, η αισιοδοξία αύξησε τις πωλήσεις και οι πωλήσεις πρόσφεραν κέρδη στις εταιρείες αυτοκινήτων, που στα επόμενα χρόνια βλέπουν ρεκόρ πωλήσεων και ακόμη υψηλότερες θέσεις. Πρωταρχικός φετινός στόχος είναι να σπάσει το φράγμα των 100.000 πωλήσεων καινούριων αυτοκινήτων, που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί.

Περισσότερα