Αρχική » Αυτοκίνητο

Νέο πλυντήριο αυτοκινήτων Car Wash 111

Οι άνθρωποι του Carwash 111 έχουν δημιουργήσει μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την καλύτερη φροντίδα του αυτοκινήτου προσφέροντας το ιδανικό πλύσιμο με υπερσύγχρονο τούνελ πλυσίματος τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία υλικά καθαρισμού, πετυχαίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα

Περισσότερα

Η διαφήμιση που αποσύρθηκε σε χρόνο ρεκόρ (video)

Οι διαφημιστές θεωρούν ότι έχουν πετύχει το στόχο τους αν τα μηνύματά τους προκαλέσουν συζήτηση ή ακόμη και αντιδράσεις. Στην περίπτωση όμως του Hyundai ix35 Fuel Cell η εξέλιξη δεν ήταν η αναμενόμενη για την κορεατική εταιρεία.

Περισσότερα
ΑRΜΑ RALLY TEAM (ΑRT)

«Συνεχίζουμε!!!»

Διατηρώντας την παράδοση , η ΑRΜΑ RALLY TEAM (ΑRT), η αγωνιστική ομάδα της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, εμπόρου αυτοκινήτων και εξειδικευμένου επισκευαστή NISSAN με έδρα τη Λάρισα, ξεκίνησε την αγωνιστική της χρονιά κόβοντας την βασιλόπιτα του 2017. Τυχερός της χρονιάς ο Δημήτρης Πετρόπουλος , μέλος της ομάδας από την Αθήνα.

Περισσότερα

Η Nissan δημιούργησε Εργαστήριο Καινοτομίας για start-ups

Σε συνεργασία με φορείς που προωθούν το μοντέλο start-up, το Εργαστήριο Καινοτομίας της Nissan (Nissan Innovation Lab) επιδιώκει να προσελκύσει συνεργασία με καινοτόμες start-ups (νεοσύστατες ) επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη

Περισσότερα

Ανάκληση για 5.489 BMW

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και ∆ιανομέας των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW σειρές 3 (E46), 5 (E39) και X5 (E53).

Περισσότερα

Ανάκληση 1 εκατ. καινούριων μοντέλων Mercedes – Benz

Στην ανάκληση 1 εκατ. καινούριων μοντέλων Mercedes - Benz που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο λόγω του κινδύνου ανάφλεξης θα προχωρήσει η αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 51 πυρκαγιές στα οχήματα αυτά.

Περισσότερα

Nissan MICRA: To «μεγάλο» supermini!

Με την διαπίστωση πως οι Ευρωπαίοι γίνονται ολοένα και ψηλότεροι, η Nissan αντιμετώπισε κατά τη δημιουργία του νέου MICRA μια μεγάλη πρόκληση. Για παράδειγμα,  οι   Ολλανδοί και οι Σκανδιναβοί ανήκουν και επισήμως στους ψηλότερους λαούς παγκοσμίως*. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο μέσος Ολλανδός σήμερα έχει ύψος 1,82 μέτρα περίπου.

Περισσότερα

Η Nissan αξιοποιεί και βραβεύει τις καινοτομίες των εργαζομένων της

Η Nissan ανακοίνωσε του νικητές των βραβείων καινοτομίας Chairman’s Innovation Awards, ως μέρος των προσπαθειών της  μάρκας  να αναδείξει κορυφαία ταλέντα και καινοτόμες ιδέες μέσα από τον οργανισμό της.

Περισσότερα
OPEN WEEKEND TEST DRIVE στην Δ & Ε ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ 10 & 11 Δεκέμβρη

Το αυτοκίνητο «αποκάλυψη» έφτασε…

Το νέο Citroen C3 έχει ένα τολμηρό σχεδιασμό που του χαρίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Έχει γενναιόδωρες καμπύλες που παράγουν μία ισχυρή, ενεργητική στάση.

Περισσότερα
NISSAN ACADEMY

Πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης

Με μια ακόμη καινοτομία που αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας προς τους  πελάτες της, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε εφαρμόζει από το 2016 το πρωτοποριακό πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής Αξιολόγησης Δεξιοτήτων και Γνώσεων, για τους Συμβούλους Πωλήσεων και Service της Nissan.

Περισσότερα
NISSAN SERENA ΚΑΙ PROPILOT

Κερδίζουν τίτλους…

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση RJC (Automotive Researcher’s and Journalists’ Conference of Japan) στην Ιαπωνία, απένειμε στο  Nissan Serena τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016-2017. Επιπλέον το ProPILOT , η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης της Nissan  με την οποία το Serena είναι εξοπλισμένο, κέρδισε και αυτή  το βραβείο RJC Τεχνολογίας της χρονιάς. 

Περισσότερα
e- POWER

Ένα νέο σύστημα κίνησης από την Nissan

Η Nissan Motor Co. Ltd. παρουσίασε το e-POWER , ένα νέο σύστημα κίνησης που για πρώτη φορά θα διατίθεται στους καταναλωτές,  σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στο πλαίσιο της στρατηγικής  Nissan Intelligent Mobility της φίρμας.

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω