Αρχική » Αυτοκίνητο

Η Nissan δημιούργησε Εργαστήριο Καινοτομίας για start-ups

Σε συνεργασία με φορείς που προωθούν το μοντέλο start-up, το Εργαστήριο Καινοτομίας της Nissan (Nissan Innovation Lab) επιδιώκει να προσελκύσει συνεργασία με καινοτόμες start-ups (νεοσύστατες ) επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη

Περισσότερα

Ανάκληση για 5.489 BMW

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και ∆ιανομέας των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW σειρές 3 (E46), 5 (E39) και X5 (E53).

Περισσότερα

Ανάκληση 1 εκατ. καινούριων μοντέλων Mercedes – Benz

Στην ανάκληση 1 εκατ. καινούριων μοντέλων Mercedes - Benz που κυκλοφορούν σε όλον τον κόσμο λόγω του κινδύνου ανάφλεξης θα προχωρήσει η αυτοκινητοβιομηχανία Daimler AG, καθώς μέχρι σήμερα έχουν αναφερθεί 51 πυρκαγιές στα οχήματα αυτά.

Περισσότερα

Nissan MICRA: To «μεγάλο» supermini!

Με την διαπίστωση πως οι Ευρωπαίοι γίνονται ολοένα και ψηλότεροι, η Nissan αντιμετώπισε κατά τη δημιουργία του νέου MICRA μια μεγάλη πρόκληση. Για παράδειγμα,  οι   Ολλανδοί και οι Σκανδιναβοί ανήκουν και επισήμως στους ψηλότερους λαούς παγκοσμίως*. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο μέσος Ολλανδός σήμερα έχει ύψος 1,82 μέτρα περίπου.

Περισσότερα

Η Nissan αξιοποιεί και βραβεύει τις καινοτομίες των εργαζομένων της

Η Nissan ανακοίνωσε του νικητές των βραβείων καινοτομίας Chairman’s Innovation Awards, ως μέρος των προσπαθειών της  μάρκας  να αναδείξει κορυφαία ταλέντα και καινοτόμες ιδέες μέσα από τον οργανισμό της.

Περισσότερα
OPEN WEEKEND TEST DRIVE στην Δ & Ε ΑΔΑΜΟΥ ΑΒΕΕ 10 & 11 Δεκέμβρη

Το αυτοκίνητο «αποκάλυψη» έφτασε…

Το νέο Citroen C3 έχει ένα τολμηρό σχεδιασμό που του χαρίζει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Έχει γενναιόδωρες καμπύλες που παράγουν μία ισχυρή, ενεργητική στάση.

Περισσότερα
NISSAN ACADEMY

Πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης

Με μια ακόμη καινοτομία που αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας προς τους  πελάτες της, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε εφαρμόζει από το 2016 το πρωτοποριακό πρόγραμμα Πανευρωπαϊκής Αξιολόγησης Δεξιοτήτων και Γνώσεων, για τους Συμβούλους Πωλήσεων και Service της Nissan.

Περισσότερα
NISSAN SERENA ΚΑΙ PROPILOT

Κερδίζουν τίτλους…

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση RJC (Automotive Researcher’s and Journalists’ Conference of Japan) στην Ιαπωνία, απένειμε στο  Nissan Serena τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016-2017. Επιπλέον το ProPILOT , η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης της Nissan  με την οποία το Serena είναι εξοπλισμένο, κέρδισε και αυτή  το βραβείο RJC Τεχνολογίας της χρονιάς. 

Περισσότερα
e- POWER

Ένα νέο σύστημα κίνησης από την Nissan

Η Nissan Motor Co. Ltd. παρουσίασε το e-POWER , ένα νέο σύστημα κίνησης που για πρώτη φορά θα διατίθεται στους καταναλωτές,  σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στο πλαίσιο της στρατηγικής  Nissan Intelligent Mobility της φίρμας.

Περισσότερα
ΕΚΘΕΣΗ «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»

H Nissan συμμετέχει με συναρπαστικά μοντέλα

Η Nissan θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016 που ανοίγει τις πύλες της στις 22 Οκτωβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, με μια συναρπαστική γκάμα μοντέλων, τόσο στο περίπτερό της, όσο και στον χώρο διεξαγωγής των test drives.

Περισσότερα

Το Nissan JUKE τρέχει στο Ladies Run

Από το 5ο Ladies Run, τον πιο όμορφο αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες, δεν θα μπορούσε να λείπει το Nissan JUKE που με το ξεχωριστό του στυλ, θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στην μοναδική αυτή εκδήλωση.

Περισσότερα
ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ… ΣΚΕΨΕΙΣ

Nissan QASHQAI σε τιμές απόσυρσης

Η Nissan, για μια ακόμα φορά ταράζει τα νερά της αγοράς αυτοκινήτου, προσφέροντας το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία C QASHQAI, σε τιμές… απόσυρσης !

Περισσότερα

Νέο Nissan MICRA: Η επανάσταση μόλις άρχισε…

Με το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου MICRA στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Nissan επαναπροσδιορίζει πλήρως το τι σημαίνει MICRA με τρόπο τολμηρό και… επαναστατικό! Προορισμένο για την Ευρώπη, που αποτελεί και την μεγαλύτερη αγορά της Υφηλίου στα hatchback , το νέο MICRA είναι σχεδιασμένο για να μαγνητίσει τα  βλέμματα, με δυναμικές γραμμές

Περισσότερα
NISSAN NV300

Κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο

Έχοντας διανύσει ήδη 5 μήνες από την πρώτη εικόνα του νέου NV300, με την χαρακτηριστική μάσκα V στο εμπρόσθιο μέρος στον τελικό του UEFA Champions League τον περασμένο Μάιο, η Nissan πραγματοποιεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου της van, που έρχεται να αντικαταστήσει το Primastar. Τοποθετημένο ανάμεσα στα NV200 και NV400, το νέο NV300 αποτελεί ένα ζωτικής ση

Περισσότερα
Επιστροφή επάνω