Παραπολιτικά » «Κλειδώνει» υποψηφιότητες στα δημοτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΔΗΜΟΥΣ

«Κλειδώνει» υποψηφιότητες στα δημοτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

«Κλειδώνει» υποψηφιότητες στα δημοτικά ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Καλύπτεται σιγά – σιγά ο «χάρτης» των  στηρίξεων, τις οποίες θα δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές στην Π.Ε. Λάρισας.

Προφανώς δεν τίθεται ζήτημα για τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον δήμαρχο Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση, για τους οποίους η αισιοδοξία αυξάνεται όσο πληθύνονται οι «γαλάζιοι» ενδιαφερόμενοι στις περιοχές τους.

Παράλληλα, από το κυβερνών κόμμα θα στηριχθούν ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, όπως και ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την επανεκλογή τους.

Στο Δήμο Φαρσάλων θα υποστηριχθεί, ως υποψήφιος δήμαρχος, ο οικονομολόγος  – επιχειρηματίας και αυτοδιοικητικός Βαγγέλης Δημητρακόπουλος.

Σε ότι αφορά τον Δήμο Κιλελέρ, παρά τα κατά καιρούς θρυλούμενα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για συμμαχία τοπικών δυνάμεων, ενώ στην ατζέντα παραμένει το όνομα του γνωστού επιχειρηματία Νίκου Μπρέτα.

Στον Δήμο Ελασσόνας φαίνεται πως οι ζυμώσεις έχουν προχωρήσει και θεωρείται εξόχως πιθανό να ακολουθηθούν οι διαδικασίες «Συμπαράταξης Λαρισαίων» του 2014 με προτάσεις για επικεφαλής από τις παρατάξεις Πασχόπουλου και Λιόλιου, οι οποίοι θα ψηφιστούν από εκλεκτορικό σώμα, ώστε στη συνέχεια να διεκδικηθεί από κοινού η αλλαγή στη Δημοτική Αρχή…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET