Ζωή » Έτσι θα τον κερδίσεις στο πρώτο ραντεβού

Έτσι θα τον κερδίσεις στο πρώτο ραντεβού

Έτσι θα τον κερδίσεις στο πρώτο ραντεβού

Τα πρώτα ραντεβού έχουν πάντα δύο όψεις: τη ρομαντική γεμάτη ενθουσιασμό βραδιά που σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα αυτόν που σας ενδιαφέρει ή πρόκειται για μία απόλυτα αγχωτική εμπειρία που λέτε και κάνετε όλα τα λάθος πράγματα.

Επειδή το dating είναι από μόνο του δύσκολο σαν διαδικασία και μιας και θα θέλαμε να έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας για να βρείτε το τέλειο outfit και όχι για να αγχώνεστε για όλα τα λάθος πράγματα που μπορεί να συμβούν, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να έχετε υπόψιν σου ώστε το πρώτο ραντεβού να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

1.Διάλεξτε ένας μέρος που γνωρίζετε ήδη

Εκτός και αν ο υποψήφιος αγαπημένος σας θέλει να σας κάνει την έκπληξη και να αποφασίσει εκείνος το μέρος του ραντεβού, αν τελικά ο κλήρος της απόφασης πέσει σε εσάς, διαλέξτε ένα μέρος στο οποίο αισθάνεστε άνετα. Δεν χρειάζεται να είναι το στέκι σου όπου μπορεί να πετύχετε πολλούς γνωστούς αλλά ένα μέρος στο οποίο έχετε πάει μερικές φορές και γνωρίζετε ότι η μουσική, το φαγητό και το κλίμα είναι καλά, θα σε κάνει να αισθάνεστε άνετα και να μη γιγαντώνεται το άγχος σας.

2.Απόφυγετε τη συζήτηση περί “πρώην”

Το να συζητάτε για τους πρώην σας στο πρώτο ραντεβού είναι ένα επικίνδυνο σπορ, επομένως καλό θα ήταν να αποφύγετε και οι δύο τέτοιου είδους συζητήσεις (τουλάχιστον για την ώρα). Αυτή η θεματολογία μπορεί να δημιουργήσει αμηχανία και αυτό είναι σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να συμβεί. Αν το ζήτημα τεθεί από το συνοδό σας, φροντίστε να δίνετε σύντομες απαντήσεις χωρίς πολλές λεπτομέρειες και θα πάρει σίγουρα το μήνυμα.

3.Κλείστε το κινητό

Δεν υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό από ένα κουδούνισμα που διακόπτει το σημαντικότερο σημείο μιας συζήτησης, πόσο μάλλον όταν αυτή η συζήτηση γίνεται με κάποιον που σας αρέσει πολύ. Μη μπείτε στον πειρασμό να το βάλετε απλά στο αθόρυβο γιατί πάλι κατά πάσα πιθανότητα θα ελέγχετε την οθόνη του κινητού σας. Απλώς πάρτε απόφαση ότι θα το κλείσετε τελείως για μερικές ώρες και απολαύστε το ραντεβού σας.

4.Το χιούμορ πάντα πιάνει

Προσπαθείστε να είστε ο εαυτός σας. Αυτό σημαίνει να μην καταπιέσετε το χιούμορ σας, όσο άβολα και αν αισθάνεστε. Σε ένα κόσμο που ο μιμητισμός θεωρείται ο κανόνας, τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι αυτά που θα κάνουν το συνοδό σας να εντυπωσιαστεί. Το πρώτο ραντεβού δεν είναι η κατάλληλη περίσταση για να αναλύσετε το πόσο δεν σας αρέσει η δουλειά σας ή την αλλαγή καριέρας που σκέφτεστε. Δεν υπάρχει κάτι απολαυστικότερο από τα πρώτα στάδια της γνωριμίας όπου η ανάλαφρη διάθεση οδηγεί σε γέλια και αποσυμφορίζει το άγχος.

Καλή επιτυχία!

ΠΗΓΗ