Αθλητισμός » ΑΕΛ: Ευκαιρία ανασυγκρότησης

ΑΕΛ: Ευκαιρία ανασυγκρότησης

ΑΕΛ: Ευκαιρία ανασυγκρότησης

Ξεκούραση για τους παίκτες της ΑΕΛ και χρόνος σημαντικός (περίπου 2 βδομάδες) για τον Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος θέλει να εκμεταλλευτεί το… διάλειμμα ελέω Εθνικών ομάδων προκειμένου να δουλέψει απερίσπαστος προς την βελτίωση της ομάδας και της προσθήκης στοιχείων που ανήκουν περισσότερο στην δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Ήδη οι «βυσσινί» έχουν μπει σ’ ένα πρόγραμμα δουλειάς προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στο απαιτητικό πρόγραμμα της συνέχειας όπου η ΑΕΛ επιβάλλεται να αναζητήσει νίκες που έχει… τσεκάρει στο μπλοκάκι της αφού το τελείωμα του πρώτου γύρου είναι αρκετά δύσκολο για τους «βυσσινί».

Η ΑΕΛ στα επόμενα 5 παιχνίδια της έχει τρεις εντός έδρας αγώνες με Λαμία, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ παράλληλα θα παίξει στη Λιβαδειά με Λεβαδειακό και στη Τρίπολη με τον Αστέρα θέλοντας μία καλή συγκομιδή για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Φέστα έψαχνε χρόνο για να αφομοιώσουν οι παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού και ουσιαστικά του παρουσιάζεται μία ευκαιρία για μίνι προετοιμασία όπου γνωρίζει πως πρέπει η ομάδα να βελτιωθεί αρκετά για να διεκδικήσει αποτελέσματα στα επόμενα ματς. Στόχος του Ιταλού είναι η ΑΕΛ από το αμέσως επόμενο παιχνίδι να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αποδίδοντας και όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορεί και παράλληλα να βρει σε αυτό το διάστημα τις λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει, είτε λόγω τραυματισμών, εότε λόγω τιμωριών.

Οι κάρτες

Οι κόκκινες κάρτες (δύο κίτρινες και αποβολές) που είδαν οι Καρανίκας και Ζίζιτς θα στοιχίσουν στην ΑΕΛ και περαιτέρω μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη. Οι δύο παίκτες θα χάσουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, μετά τη διακοπή ελέω Εθνικών ομάδων, μετά από αυστηρές αποφάσεις του ρέφερι από την Βοιωτία, Γιώργου Λάμπρου.

Παράλληλα με τους δύο προαναφερθέντες, συμπλήρωσε κάρτες και ο Φατιόν που θα χάσει ένα από τα επόμενα 4 ματς της ομάδας του…

Το ποινολόγιο:

1 κόκκινη: Χούμπτσεφ (εξέτισε), Μόρσι (εξέτισε), Ζίζιτς, Καρανίκας

4 κίτρινες: Φατιόν

3 κίτρινες: Καρανίκας.

2 κίτρινες: Κούνιτς, Γκόλιας, Πίτι, Ντέλετιτς, Μιλοσάβλιεβιτς.

1 κίτρινη:  Γκόικοβιτς, Γρομητσάρης, Λεοζίνιο, Κόεφ, Ζίζιτς, Μπάλλας

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: