Οικονομία » Λάρισα: Μεγάλο το ενδιαφέρον εμπόρων για το Open Mall
«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» 90 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Λάρισα: Μεγάλο το ενδιαφέρον εμπόρων για το Open Mall

Λάρισα: Μεγάλο το ενδιαφέρον εμπόρων για το Open Mall

Είκοσι και… κάτι ημέρες έμειναν έως την κατάθεση του φακέλου για την δημιουργία του Open Μall στην Λάρισα με βάση το πρόγραμμα για ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου σε πόλης σε όλη τη  επικράτεια. Η κατάθεση του σχετικού φακέλου έχει καταληκτική ημερομηνία 5 Νοεμβρίου και πλέον οι διαδικασίες για την σύνταξη του σχετικού φακέλου πρέπει να τρέξουν τάχιστα. Το πρόγραμμα επιδοτεί εμπορικές επιχειρήσεις με 1,9 εκ ευρώ αλλάζοντας ριζικά εμπορικούς δρόμους αλλά και καταστήματα που υπάρχουν στο κέντρο της Λάρισας.

Το θετικότερο στοιχείο είναι ότι ο εμπορικός κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το Open Mall. Τουλάχιστον 90 έμποροι έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην δημιουργία του εμπορικού κέντρου. Θυμίζουμε ότι για να τρέξει το πρόγραμμα η Λάρισα ήθελε 70 επιχειρήσεις. Αριθμός που μάλλον ξεπεράστηκε εύκολα.

Οι οδοί Φιλελλήνων, Βενιζέλου, Ανδρούτσου, Λαπιθών, Πόρου, πάροδος Ερμού φαίνεται να είναι και αυτές που θα γίνουν οι παρεμβάσεις, που στόχο έχουν την αναβάθμιση της ελκυστικότητας της περιοχής, μέσω υιοθέτησης και χρήσης έξυπνων εφαρμογών και ενεργειών προώθησης και προβολής.

Π.Γ.