Λάρισα » Αλλαγές και εκπλήξεις στο φετινό «Πάρκο των Ευχών»
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αλλαγές και εκπλήξεις στο φετινό «Πάρκο των Ευχών»

Αλλαγές και εκπλήξεις στο φετινό «Πάρκο των Ευχών»

Αναλυτικά όλα τα περίπτερα και οι ενδιαφέρουσες θεματικές συνθέσεις που θα δει φέτος ο επισκέπτης – Οι σχεδιασμοί για το παγοδρόμιο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το Πάρκο των Ευχών με την πρώτη χρονιά λειτουργίας του κατά γενική ομολογία εντυπωσίασε τους επισκέπτες από την Θεσσαλία, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Ήταν ένα πρότζεκτ που ωφέλησε την πόλη καθώς οι επισκέπτες έδωσαν οικονομική ανάσα στην τοπική οικονομία τις ημέρες λειτουργίας του. Η περσινή μεγάλη επιτυχία του, γεννά ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για το φετινό Πάρκο των Ευχών. Λένε ότι όταν κάτι είναι πολύ καλό και θέλεις να το κάνεις καλύτερο ακούς αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Αυτό έκανε και ο Δήμος Λαρισαίων. Μετά το τέλος της πρώτης διοργάνωσης άνοιξε έως τα τέλη Μαρτίου φόρμα επικοινωνίας όπου ο καθένας μπορούσε να περιγράψει τι θα ήθελε να δει στο νέο Πάρκο των Ευχών. Το νέο Πάρκο των Ευχών αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου και κάνει πράξη σχεδόν όλες τις επιθυμίες των εν δυνάμει επισκεπτών του.

Π. Νταής: Αναβαθμισμένο το Πάρκο

«Το Πάρκο των Ευχών θέλουμε να είναι πιο αναβαθμισμένο φέτος. Έχουμε προσπαθήσει μέσα από τον φάκελο επικοινωνίας που είχαμε στον ιστότοπο του Πάρκου των Ευχών να κατατεθούν προτάσεις, αλλά και με τις συζητήσεις που είχαμε κάνει κατά την διάρκεια λειτουργίας του Πάρκου, να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις κατασκευές ώστε να έχουμε ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα. Μας ζητήθηκε από τους πολίτες να τοποθετηθεί ένα μεγάλο δέντρο στο πάρκο. Είναι κάτι που θα το ικανοποιήσουμε. Θα υπάρχει μεγάλο δέντρο, αλλά και φάτνη που θα σηματοδοτεί την γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων», περιγράφει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΟΦΟΡΕΙ

Διαβάστε επίσης: