Ελλάδα » 12χρονη στα… χνάρια του πατέρα της – Έκλεψε 6.500 ευρώ από αυτοκίνητο επιχειρηματία

12χρονη στα… χνάρια του πατέρα της – Έκλεψε 6.500 ευρώ από αυτοκίνητο επιχειρηματία

12χρονη στα… χνάρια του πατέρα της – Έκλεψε 6.500 ευρώ από αυτοκίνητο επιχειρηματία

Είναι μόλις 12 χρόνων και σε βάρος της σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Καλαμάτας δικογραφία για κλοπή, αφού οι γονείς της είπαν στους αστυνομικούς ότι η κόρη τους τους έφερε στο σπίτι τα 6.500 ευρώ. Τα χρήματα είχαν κλαπεί στις 18 Σεπτεμβρίου από το αυτοκίνητο επιχειρηματία στο Χαρακοπιό Πυλίας.

Ο 42χρονος πατέρας είναι γνωστός στην Ασφάλεια για κλοπές. Επίσης, η 40χρονη μητέρα κατηγορείται για την συγκεκριμένη κλοπή καθώς έρχεται αντιμέτωπη και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο επιχειρηματίας γύρισε το μεσημέρι για λίγο στο σπίτι του, οπότε άφησε το αυτοκίνητο μέσα στην αυλή ξεκλείδωτο και στο κάθισμα του συνοδηγού βρίσκονταν τα 6.500 ευρώ.

Το κορίτσι φέρεται ότι τα έκλεψε και όταν οι αστυνομικοί κατέληξαν να ψάξουν στο σπίτι της, οι γονείς παραδέχτηκαν ότι η κόρη τους, τους τα πήγε. Σε έρευνα στο σπίτι του κοριτσιού, βρέθηκαν 2.100 ευρώ, καθώς και άλλα 310 ευρώ στην κατοχή του πατέρα της οικογένειας.

Μετά από αυτό, οι γονείς φέρονται ότι ομολόγησαν ότι τους τα παρέδωσε η κόρη τους κι έτσι σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία, που αναμένεται να παραδοθεί στην εισαγγελέα Καλαμάτας για να ασκήσει τις ποινικές διώξεις.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr