Κηδείες » Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε ο Δημήτριος Γκατζιάς σε ηλικία 70 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 1.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής (Παναγία), στους Γόννους. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών ο Γεώργιος Θεοδωρούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Πλατύκαμπο. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Σε ηλικία 84 ετών απεβίωσε η Άννα Καραγκούνη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 12.00 μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, στο Λουτρό Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε η Γεωργία Μπούτλα σε ηλικία 89 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κυπάρισσου Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Σε ηλικία 95 ετών απεβίωσε η Όλγα Μπέλτσιου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Συκούριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω αδελφό και ανίψια.

xasiotis

Διαβάστε επίσης: