Ατζέντα ημέρας » Η ατζέντα της ημέρας
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η ατζέντα της ημέρας

Η ατζέντα της ημέρας

09:00.  Ξεκινά σήμερα το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας στο Divani Palace στην Λάρισα. Οι εργασίες του συνεδρίου θα συνεχιστούν και αύριο.

18:00.  Ενημερωτική ομιλία με θέμα «το σήμερα και το αύριο της θρόμβωσης. Η προσέγγιση του Αγγειοχειρούργου και του Αιματολόγου» θα πραγματοποιηθεί στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας. Ομιλητές θα είναι ο αγγειοχειρουργός και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Αγγειοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δρ. Βασίλειος Σαλέπτσης και ο αιματολόγος δρ. Γεώργιος Καραμαριάς.

18:00.  Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας διοργανώνει έκθεση ασπρόμαυρων φωτογραφιών με θέμα την ανθρώπινη παρουσία, στο Πνευματικό Κέντρο Σωτηρίου Ζιαζιά.

18:30.  Ξεκίνα το  Thessaly Science Festival στον Μύλο του Παππά. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει ομιλίες, εργαστήρια, παιχνίδια και πολλά events για μικρούς και μεγάλους.


19:30.  Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας.

19:30. Αφιέρωμα στον Σουηδό σκηνοθέτη Ινγκμαρ Μπέργκμαν στο Χατζηγιάννειο πολιτιστικό κέντρο, διοργανώνει η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Θα προβληθεί η ταινία του «Φθινοπωρινή Σονάτα».

20:00.  Ο Σπύρος Καβαλιεράτος δίνει ρεσιτάλ κλασσικής κιθάρας στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

22:00-06:00.  Κλειστό θα είναι το κομμάτι του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. από τον κόμβο του Ευαγγελισμού έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου του Πλαταμώνα. Κατά την διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών-Θεσσαλονίκης.