Αθλητισμός » Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει για ανάκριση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει για ανάκριση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάει για ανάκριση

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να έχει μπελάδες με τη δικαιοσύνη λόγω της υπόθεσης βιασμού που κατηγορείται από την αστυνομία του Λας Βέγκας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mirror ο Πορτογάλος άσος της Γιουβέντους κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λας Βέγκας για να ανακριθεί προκειμένου να ακουστεί και η δική του εκδοχή σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριστιάνο θα παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα ισχυρίζεται η Κάθριν Μαγιόργκα ότι συνέβησαν σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας πίσω στο 2009, την καταγγελία για βιασμό αλλά και τα όσα έχει δηλώσει το «θύμα» περί εξαγοράς της σιωπής της με συμφωνητικό που της απέφερε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Αν ο Ρονάλντο δεν πείσει τους αστυνομικούς τότε είναι δεδομένο το δικαστήριο αλλά και ο κίνδυνος ο σούπερ σταρ των μπιανκονέρι να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης και πρόστιμο.

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και τι θα βγει απ’ όλη αυτή την υπόθεση, όμως πρέπει κάποια στιγμή ν’ ακούσουμε και τη δική του εκδοχή» ανέφερε άνθρωπος της Αστυνομίας του Βέγκας στη Daily Mirror. αποκαλύπτοντας το τι πρόκειται να συμβει στα επόμενα επεισόδια τις υπόθεσης βιασμού.

ΠHΓΗ

Διαβάστε επίσης: