Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Εργασίες για πλευρικά διόδια στο Μεγ. Μοναστήρι

Εργασίες για πλευρικά διόδια στο Μεγ. Μοναστήρι

Εργασίες για πλευρικά διόδια στο Μεγ. Μοναστήρι

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή του Πλευρικού Σταθμού Διοδίων στην περιοχή του Α/Κ Μεγ. Μοναστηρίου του τμήματος Μαλιακός –Κλειδί, του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ από τη Δευτέρα (15-10-2018) έως και τη Δευτέρα (31-12-2018), ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, με ολικό αποκλεισμό των κλαδών (εισόδου-εξόδου) του Α/Κ Μεγ. Μοναστηρίου στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, με εφαρμογή εναλλακτικών διαδρομών από το παρακείμενο στον Αυτοκινητόδρομο οδικό
δίκτυο, ως εξής:

• Τα κινούμενα επί του Αυτοκινητοδρόμου οχήματα με κατεύθυνση από Λάρισα προς Μεγ. Μοναστήρι/Στεφανοβίκειο, θα εξέρχονται, με κατάλληλη πληροφόρηση, στον Α/Κ Κιλελέρ, θα οδηγούνται προς Κιλελέρ και εν συνέχεια μέσω της Π.Ε.Ο. Βόλου –Λάρισας, θα οδηγούνται προς Στεφανοβίκειο και Μεγ. Μοναστήρι (μέσω της επαρχιακής οδού Στεφανοβικείου –Πολυδαμείου).

• Από την ίδια διαδρομή θα εξυπηρετούνται τα οχήματα από Μεγ. Μοναστήρι και Στεφανοβίκειο με κατεύθυνση προς Λάρισα, όπου θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο στον Α/Κ Κιλελέρ.