Κηδείες » Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας
ΚΗΔΕΙΕΣ

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από κοντά μας

Απεβίωσε η Σοφία Μίχου σε ηλικία 72 ετών. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 15.00  από την οικία στη Λάρισα και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Αγναντερό Καρδίτσας (θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από την οικία στις 12.30 μ.μ.). Η εκλιπούσα αφήνει πίσω αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Δέσποινα Τρυφωνίδου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, στο Ομορφοχώρι. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω αδελφούς και ανιψιούς.

Σε ηλικία 88 ετών απεβίωσε η Ασπασία Μπαλοδήμου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω ανίψια.

Απεβίωσε ο Αθανάσιος Τζιμούλης σε ηλικία 88 ετών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Φαλάνη. Ο εκλιπών αφήνει πίσω παιδιά, εγγόνια και ανίψια.

Σε ηλικία 90 ετών απεβίωσε ο Φίλιππος – Φρίξος Καρβούνης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 4.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του, παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και ανίψια.

xasiotis