Παραπολιτικά » Ζυμώσεις για νέο επικεφαλής στην «Ανθρώπινη Πόλη»
ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ

Ζυμώσεις για νέο επικεφαλής στην «Ανθρώπινη Πόλη»

Ζυμώσεις για νέο επικεφαλής στην «Ανθρώπινη Πόλη»

Σε εποχή ζυμώσεων έχει εισέλθει η παράταξη «Ανθρώπινη Πόλη» μετά την εκπεφρασμένη, πλέον, θέση του Έκτορα Νασιώκα να κλείσει τον κύκλο της δικής του ενασχόλησης με τα δημοτικά πράγματα.

Προφανώς, το μείζον ζήτημα αυτών των ζυμώσεων έχει να κάνει με την ανάδειξη επικεφαλής που θα οδηγήσει την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο κ. Νασιώκας παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όσα γίνονται και όσα θα συνεχίσουν να εξελίσσονται μέχρι ο νέος επικεφαλής να αναλάβει το τιμόνι.

Παράλληλα, μόλις ωριμάσουν οι συνθήκες και οι συζητήσεις που ήδη αναπτύσσονται, τα όργανα της «Ανθρώπινης Πόλης» θα λάβουν την απόφαση για τον τρόπο ανάδειξης του προσώπου που θα ηγηθεί τις παράταξης στο δρόμο προς τις κάλπες του Μαΐου.

Σ’ αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να επιλεγεί η ανοιχτή εκλογική διαδικασία μέσω της οποίας ο επικεφαλής θα λάβει την εντολή να συνεχίσει την πορεία.

Σε ότι αφορά το χρονικό διάστημα που όλα αυτά θα «τρέξουν», φαίνεται πως ο Οκτώβριος θα είναι ο κρίσιμος μήνας, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ξεκινήσει η μάχη με στόχο την καλύτερη επίδοση στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι οι εξελίξεις σ’ αυτό το «μέτωπο» θα είναι ενδιαφέρουσες και θα επηρεάσουν το σύνολο του σκηνικού ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Δ. Λαρισαίων…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET