Ελλάδα » Αντιδρά η Ράικου σε δημοσίευμα που βάζει «στο κάδρο» το σύζυγό της

Αντιδρά η Ράικου σε δημοσίευμα που βάζει «στο κάδρο» το σύζυγό της

Αντιδρά η Ράικου σε δημοσίευμα που βάζει «στο κάδρο» το σύζυγό της

Αποφασισμένη να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εμφανίζεται η εισαγγελέας Ελένη Ράικου, με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με σχέση του συζύγου της με την Novartis.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, το συγκεκριμένο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας εμφανίζει το σύζυγο – γιατρό στο επάγγελμα – της κυρίας Ράικου να έχει σχέση με την υπόθεση της Novartis, την οποία ερευνά η εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ο σύζυγος της κυρίας Ράικου «φέρεται ότι πρωταγωνιστούσε μεταξύ των 4.200 γιατρών που απολάμβαναν των προνομίων της εταιρείας».

Σύμφωνα, με πληροφορίες το ποσό που φέρεται να βρέθηκε σε λογαριασμό αφορά 1.000 ευρώ, που δόθηκαν από τη Novartis  για ομαδική ερευνητική εργασία που έλαβε χώρα το 2009.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ποσό αυτό εμβάστηκε σε λογαριασμό  που για τυπικούς λόγους ο συγκεκριμένος γιατρός τηρεί από κοινού με τη σύζυγό του. Μάλιστα, η καταβολή του ποσού έγινε άπαξ και από τότε ουδεμία άλλη σχέση δεν έχει με την εταιρεία.

Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η κυρία Ράικου αναμένεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.