Αθλητισμός » ΑΕΛ: Και τώρα η Ξάνθη
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΑΝΘΗ - ΑΕΛ (19.00 - ΕΡΤ1)

ΑΕΛ: Και τώρα η Ξάνθη

ε
ΑΕΛ: Και τώρα η Ξάνθη

Με τον Τζιανλούκα Φέστα να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, όχι όμως και στο Κύπελλο ολοκληρώθηκε μία δύσκολη αγωνιστικά εβδομάδα για την ΑΕΛ που κλήθηκε να δώσει συνεχόμενα παιχνίδια για τους δύο θεσμούς και πλέον πρέπει να κοιτάξει μπροστά, γνωρίζοντας ότι εκτός των αγωνιστικών της υποχρεώσεων καλείται να κουβαλήσει κι ένα ακόμη «βάρος» που δεν της αναλογεί.

Το βάρος αυτό έχει να κάνει με την προσπάθεια ηρεμίας γύρω από την ομάδα που δεν έχει απλά διαταραχθεί αλλά έχει χαθεί και για να επιστρέψει θα πρέπει η ομάδα με την απόδοσή της και τα αποτελέσματά της να συγκεντρώσει πάνω της όλη τη… δημοσιότητα, αν φυσικά της το επιτρέψουν!

Υποχρεωμένη λοιπόν να κινηθεί «χωρίς ανάσα» η «βυσσινί» ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τη μίνι προετοιμασία της για το δευτεριάτικο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια θέλοντας να ανατρέψει τα τελευταία εκτός έδρας μη νικηφόρα αποτελέσματα και να δώσει με την εμφάνισή της τη δυνατότητα της σιωπής σε κάποιους και της ηρεμίας στους περισσότερους.

Παιχνίδι εύκολο δεν το λες, τουναντίον η Ξάνθη είναι μία ομάδα που παραδοσιακά παίζει καλά στο γήπεδό της και καταφέρνει να φτάνει στο στόχο της κι αυτό η ΑΕΛ θα πρέπει να το προσέξει ιδιαίτερα. Με τον Ιταλό στον πάγκο τους οι «βυσσινί» δείχνουν να αποκτούν ένα συγκεκριμένο στυλ, δίνοντας χώρο στον αντίπαλό τους, ψάχνοντας την καλή και «φαρμακερή» αντεπίθεση.

Ο κ. Φέστα πάντως ενόψει αυτής της αναμέτρησης θα πρέπει να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και αφορούν την απουσία του Μόρσι, που αποβλήθηκε άδικα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, αλλά και στον τραυματισμό του Βαγγέλη Μόρα στο ίδιο ματς και κυρίως να βρει λύσεις στην έλλειψη έντασης στο παιχνίδι της ομάδας, που την υποχρεώνει να κινείται σε χαμηλές ταχύτητες, αλλά και στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του, έστω και αν δημιουργούνται στα παιχνίδια της καλές ευκαιρίες.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: