Λάρισα » Τζήμερος: Θα συγκρουστούμε με το κρατικό αλισβερίσι

Τζήμερος: Θα συγκρουστούμε με το κρατικό αλισβερίσι

Τζήμερος: Θα συγκρουστούμε με το κρατικό αλισβερίσι

Την δική του εκδοχή για μια άλλη Ελλάδα περιέγραψε κατά την παρουσία του και κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Λάρισα, ο επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία, ξανά!» Θάνος Τζήμερος. Ο κ. Τζήμερος σημείωσε ότι η «Δημιουργία, ξανά!» θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομα αναφέροντας ότι «είναι το μοναδικό κόμμα που υποστηρίζει την εκ βάθρων αλλαγή του Δημόσιου Τομέα με κατάργηση της μονιμότητας των Δ.Υ. και πλήρη εφαρμογή της Πληροφορικής».

Ο επικεφαλής του κόμματος χαρακτήρισε το ελληνικό χρηματιστήριο μετά την βουτιά των τραπεζικών μετοχών «θρυμματιστήριο». Κατηγόρησε την σημερινή κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα ότι δεν θέλει να αντιμετωπίσει το θέμα των κόκκινων δανείων και εξέφρασε το φόβο ότι τα capital controls θα επιστρέψουν.«Η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνάται από τον κρατικό συνδικαλισμό, αυτός είναι ένα παρακράτος. Έτσι η Ελλάδα είναι μη κυβερνήσιμη. Εχθρός του κράτους είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα. Θα συγκρουστούμε με το κρατικό αλισβερίσι », ανέφερε ο κ. Τζήμερος.

Τζήμερος 2

Μάλιστα περιέγραψε το πρόγραμμά του που μπορεί να περιλαμβάνει περιστολή κρατικών δαπανών αλλά και χαμηλότερη φορολόγηση με γενικό φόρο για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις στο 12%, ΦΠΑ στο 15% και 9% για τα είδη πρώτης ανάγκης. Περιέγραψε και ένα παράδειγμα λέγοντας «Αν κάποιος βγάζει 100.000 ευρώ και τα ξοδέψει όλα δεν θα πληρώσει καθόλου φόρο. Θα έχει ήδη δώσει σε φόρους 15% το κράτος»

Τέλος αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών την χαρακτήρισε «μνημείο Εθνικής ντροπής και μαύρη σελίδα του Ελληνισμού».

Διαβάστε επίσης: