Λάρισα » «Η κυβέρνησή μας ανταποκρίνεται με έργα στις ανάγκες του τόπου»
Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

«Η κυβέρνησή μας ανταποκρίνεται με έργα στις ανάγκες του τόπου»

«Η κυβέρνησή μας ανταποκρίνεται με έργα στις ανάγκες του τόπου»

Για την υπογραφή αποφάσεων από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη αναφέρεται η δήλωση της βουλευτού Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κας Άννας Βαγενά:

«Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι υπεγράφησαν από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, δύο σημαντικές αποφάσεις.

Η μία αφορά την έγκριση διάθεσης πίστωσης 6.800.000 ευρώ για τη δημοπράτηση του έργου «Συνέχιση των εργασιών ολοκλήρωσης της παράκαμψης Βόλου από Α/Κ Λάρισας έως Γορίτσα», με ανάδοχο τη ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ.

Ο Υπουργός υπέγραψε, επίσης, απόφαση για την ανάθεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών στη σύνταξη των απαιτούμενων μελετών τεχνικών περιβαλλοντικών και τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών σε λιμένες Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου Ν. Μαγνησίας και Δήμου Αγιάς Ν. Λάρισας από τη θεομηνία της 26/02/18».

Χαίρομαι που, για μία ακόμη φορά, η κυβέρνησή μας αποδεικνύει έμπρακτα ότι, παρά τα στενά δημοσιονομικά πλαίσια, καταφέρνει να ανταποκρίνεται με έργα στις ανάγκες του τόπου».

Διαβάστε επίσης: