Αθλητισμός » Επιτυχίες των αθλητών του Ποδηλατικού ΓΣ Λάρισας

Επιτυχίες των αθλητών του Ποδηλατικού ΓΣ Λάρισας

Επιτυχίες των αθλητών του Ποδηλατικού ΓΣ Λάρισας

Με Πανελληνιονίκες – Πρωταθλητές Ελλάδος και πολύ καλές θέσεις επέστρεψαν από την Αθήνα οι αθλητές του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, όπου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Εφήβων – Παίδων – Κορασίδων που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου.

Παρά τις άσχημες-δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο λεκανοπέδιο Αττικής, οι αθλητές του συλλόγου μας, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή Τσοπούρογλου Απόστολου, έδειξαν τη δυναμική τους ως αθλητές αλλά και τη δυναμική του συλλόγου στα ποδηλατικά δρώμενα της Ελλάδας και όχι μόνο.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (5)

Την Παρασκευή διοργανώθηκε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, όπου ο έφηβος αθλητής Καρατσιβής Παναγιώτης στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2018, ενώ ο Σεκλειζιώτης Ευάγγελος κατέλαβε την 9η θέση. Το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε η κορασίδα Δοξαρά Αθανασία, ενώ οι παίδες αθλητές Τσιρογιάννης Γεώργιος και Γούτας Αντώνιος κατέλαβαν την 9η και 23η θέση αντίστοιχα.

Το Σάββατο διοργανώθηκε το αγώνισμα της αντοχής για τους παίδες και τις κορασίδες, όπου ο Τσιρογιάννης Γεώργιος ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2018 και ο Γούτας Αντώνιος κατέλαβε 15η θέση. Η κορασίδα Δοξαρά Αθανασία εγκατέλειψε λόγω βλάβης στο ποδήλατο (σπασμένη αλυσίδα – σαζμάν).

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (4)

Την Κυριακή διοργανώθηκε το αγώνισμα της αντοχής εφήβων, όπου ο Καρατσιβής Παναγιώτης στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος για το 2018, ο Κόκκαλης Δημοσθένης κατέλαβε την 6η θέση, ενώ ο Σεκλειζιώτης Ευάγγελος εγκατέλειψε.

Με αυτά τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές μας, είναι πλέον βέβαιο, με μαθηματική ακρίβεια, ότι ο σύλλογος μας θα τερματίσει στη γενική βαθμολογία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας μέσα στις 3 πρώτες ομάδες της Ελλάδος, καθώς απομένει ένας μόνο μήνας για την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (3)

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του συλλόγου μας, το Ολοκληρωμένο Συγκρότημα Αυτοκινήτου «Bosch Car Service» Τσάκαλος-Τσιούτσιας και το κατάστημα ποδηλάτων Dr Bike του Γκαλιούρη Δημήτρη, καθώς και το χορηγό μας De-Tox Café και όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και πιστεύουμε πως με τα αποτελέσματα που φέρνουν τα παιδιά αυτά εντός κι εκτός συνόρων, κάνουν γνωστή την πόλη και είμαστε υπερήφανοι γι” αυτούς.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (2)

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (6)