Αθλητισμός » Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Πρωτοβάθμια

Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Πρωτοβάθμια

Επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Πρωτοβάθμια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε τη σημερινή επιστολή της προς τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας με αφορμή την πρόθεσή της να χορηγήσει δωρέαν εισιτήρια διαρκείας σε 3000 μαθητές των δημοτικών σχολείων:

«Αξιότιμοι Κύριε Διευθυντά,

Με το παρόν και μετά τη σημερινή συνάντηση μας στην έδρα της Διεύθυνσης, αφού πρώτα σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε, σας παρακαλούμε όπως προωθήσετε αρμοδίως και υπηρεσιακώς την επιθυμία του κ. Αλέξη Κούγια και του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ για διανομή στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Λάρισας εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Όπως μας μεταφέρατε οι μαθητές που φοιτούν στα Δημοτικά Σχολεία του Νομού είναι περίπου 18.000 και οι μαθητές μόνο της 5ης και της 6ης τάξης είναι περίπου 4.000.

Καθώς επιθυμία μας είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διασπορά των εισιτηρίων, χωρίς να χρειαστεί να αποκλείσουμε ηλικιακές ή γεωγραφικές κατηγορίες μαθητών, παρακαλούμε όπως προωθήσετε το αίτημα μας σε κάθε σχολική μονάδα για την καταγραφή μιας πρώτης εικόνας από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, ώστε να μας απαντήσουν πόσοι μαθητές από κάθε σχολείο εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία».