Ελλάδα » Απίστευτα πράγματα στο ΤΕΙ Σερρών: Καταγγελίες φοιτητών για «κύκλωμα»

Απίστευτα πράγματα στο ΤΕΙ Σερρών: Καταγγελίες φοιτητών για «κύκλωμα»

Απίστευτα πράγματα στο ΤΕΙ Σερρών: Καταγγελίες φοιτητών για «κύκλωμα»

Διευρύνονται οι έρευνες της αστυνομίας στο ΤΕΙ Σερρών καθώς φαίνεται ότι οι αποκαλύψεις για τον καθηγητή που ζητούσε χρήματα ή ερωτική ικανοποίηση από φοιτητές του για να περάσουν το μάθημά του έχουν κάνει τα στόματα να ανοίξουν.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, φοιτητές έχουν αρχίσει να αφήνουν υπονοούμενα για εμπλοκή και άλλων ακαδημαϊκών του συγκεκριμένου ιδρύματος σε αντίστοιχες πρακτικές.

Συγκεκριμένα, φοιτητές έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλοι καθηγητές οι οποίοι με το αζημίωτο έκαναν «πλάτες» στον καθηγητή, σε βάρος του οποίου έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα από το ίδρυμα.

Οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ «ξεσκονίζουν» αρχεία και καταλόγους με παρουσιολόγια φοιτητών του συγκεκριμένου τμήματος τουλάχιστον μίας δεκαετίας, προκειμένου να «προχωρήσουν» όσο το δυνατόν περισσότερο την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Σερρών υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει μία αυτοκάθαρση, σημείωσε πως οι έρευνες συνεχίζονται, εντούτοις τόνισε πως δεν έχουν φτάσει στα αυτιά του πληροφορίες για εμπλοκή και άλλων ακαδημαϊκών.