Θεσσαλία » Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 73χρονο κτηνοτρόφο στον Αλμυρό

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 73χρονο κτηνοτρόφο στον Αλμυρό

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον 73χρονο κτηνοτρόφο στον Αλμυρό

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου κτηνοτρόφου που αγνοείται από το Σάββατο.

Ο 73χρονος το βράδυ του Σαββάτου πήγε μαζί με τον βοηθό του να μαζέψουν τα ζώα τους σε δασική περιοχή του Αλμυρού προκειμένου να τα προστατέψουν από την έντονη κακοκαιρία. Ειδικότερα, ο 73χρονος έβοσκε τα ζώα του στην θέση Μέγας Λάκος στον όρος Όθρυς και μαζί με τον βοηθό του προσπάθησαν να τα κατευθύνουν στο ποιμνιοστάσιο που βρίσκεται στη Βρύναινα.

Στην περιοχή υπήρχε ομίχλη και κάποια στιγμή οι δύο άνδρες χωρίστηκαν και από τότε ο 73χρονος αναζητείται. O φίλος του επέστρεψε μόνος.

Τον 73χρονο  αναζητά η αστυνομία, πυροσβέστες, άνδρες της 8ης ΕΜΑΚ και εθελοντές από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας με τετρακίνητο όχημα.

Στις έρευνες συμμετείχε και ο γιος του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων του Δήμου Αλμυρού Κώστας Νικοβιώτης, ο οποίος τόνισε πως η τελευταία φορά που επικοινώνησε ο πατέρας του με τον βοηθό βοσκό ήταν γύρω στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Στην προσπάθεια εντοπισμού του συμμετείχαν χθες 25 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, 7 αστυνομικοί, εθελοντές, κτηνοτρόφοι και συγχωριανοί του 73χρονου

ΠΗΓΗ