Θεσσαλία » Στο Βόλο ο Σάκης Ρουβάς

Στο Βόλο ο Σάκης Ρουβάς

Στο Βόλο ο Σάκης Ρουβάς

Στο Βόλο βρέθηκε σήμερα ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, βρέθηκε στην Θεσσαλία, με σκοπό την προώθηση των επιχειρηματικών του συμφερόντων, με το μεγάλο επενδυτικό εγχείρημα της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων, να φαίνεται πως παίρνει «σάρκα και οστά» αφού βρίσκεται στην τελική φάση υλοποίησης.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων του συναντήθηκε το πρωί στη Λάρισα με τον γενικό γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Νίκο Ντίτορα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε σε γνωστό τσιπουράδικο του Βόλου, απολαμβάνοντας τσίπουρο και μεζέδες.

sakis2

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Σάκης Ρουβάς επισκέφτηκε αρκετές φορές την μονάδα, προκειμένου να αξιολογήσει ιδίοις όμμασι την πρόοδο των εργασιών, μιας υψηλού κόστους επένδυσης. Άλλωστε παράλληλα με τις εργασίες έπρεπε να «τρέξουν» και τα συμβόλαια με αγρότες και κτηνοτρόφους, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει συγκεντρωθεί ένας αρκετά ικανοποιητικός αριθμός και περισσότεροι των 40 παραγωγών θα «τροφοδοτούν» τρόπο τινά την μονάδα παραγωγής βιοαερίου.

ΠΗΓΗ