Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Λάρισα: Ψήφισμα για εξαίρεση ακίνητων από το υπερταμείο
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Λάρισα: Ψήφισμα για εξαίρεση ακίνητων από το υπερταμείο

Λάρισα: Ψήφισμα για εξαίρεση ακίνητων από το υπερταμείο

Μετά από σχετική απόφαση που πήρε απόψε το δημοτικό συμβούλιο της Λάρισας ετοιμάζεται ψήφισμα το οποίο και θα κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή που εισηγείται την είσοδο των ακινήτων του δημοσίου στο γνωστό υπερταμείο προκειμένου να εξαιρεθούν τα ακίνητα της Λάρισας τα οποία βρίσκονται στην λίστα προς παραχώρηση και ενδιαφέρουν τον Δήμο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, επιτροπή που συγκροτήθηκε από το δήμο βρήκε ότι στη συγκεκριμένη λίστα  υπάρχουν 121 ακίνητα εκ των οποίων σε πρώτη φάση εκτιμήθηκε ότι τα 47 από αυτά ενδιαφέρουν το δήμο. Για αυτά τα 47 ακίνητα ο δήμος Λαρισαίων θα στείλει ψήφισμα στην εν λόγω επιτροπή προκειμένου να εξαιρεθούν και να μην μπούνε στο υπερταμείο.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης θα ερευνηθεί το επόμενο διάστημα αν σε αυτή τη λίστα θα πρέπει να μπούνε και άλλα κινητά πέραν των 47 που ήδη ο δήμος έχει εντοπίσει. Το έργο αυτό πιθανότατα θα ανατεθεί κάποια επιτροπή η οποία και θα βγάλει τον τελικό αριθμό των ακινήτων για τα οποία και θα σταλεί το εν λόγω ψήφισμα για να βγουν από τη λίστα.