Παραπολιτικά » Μήνας εξελίξεων ο Οκτώβριος για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Μήνας εξελίξεων ο Οκτώβριος για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μήνας εξελίξεων ο Οκτώβριος για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μπορεί το στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να έχει περάσει από… σαράντα κύματα αρχής γενομένης από τη «χαμηλή πτήση» την οποία κατέγραψε η παράταξη που έλαβε τη στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, όμως αυτοί που ξέρουν τους σχεδιασμούς στην τοπική οργάνωση επισημαίνουν πως ο Οκτώβριος θα είναι μήνας εξελίξεων σε σχέση με την πορεία προς τον προσεχή Μάιο.

Μέσα στον Οκτώβριο θα ανακοινωθεί ο πρώτος πυρήνας στελεχών που θα πλαισιώσουν το αυτοδιοικητικό εγχείρημα και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αυτά τα στελέχη θα απευθύνουν κάλεσμα για προγραμματική προοδευτική συμπαράταξη δυνάμεων, ενώ έπονται συγκεκριμένες κινήσεις…

Προφανώς από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αναμένουν από τον καρδιοχειρούργο Νίκο Τσιλιμίγκα να ανακοινώσει επισήμως την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, ώστε στη συνέχεια να διερευνηθούν οι δυνατότητες συμπαράταξης.

Σαφώς, το κάλεσμα θα απευθυνθεί και προς την παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» με επικεφαλής τον Νίκο Πουτσιάκα, στο πλαίσιο τόσο της θετικής παρουσίας που έχει ο κ. Πουτσιάκας κατά την τρέχουσα θητεία, όσο και της ευρύτερης συμμαχίας με τους Οικολόγους – Πράσινους.

Αυτός ο σχεδιασμός θα «κουμπώσει» και με την έλευση στη Λάρισα του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ώστε μέχρι τέλος Οκτωβρίου να έχουν προωθηθεί οι διαδικασίες με στόχο να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν ο αγώνας για την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια Θεσσαλίας…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: