Οικονομία » Γενέθλια με ξέφρενο πάρτι προσφορών και δώρων κάθε μέρα!!!
ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ

Γενέθλια με ξέφρενο πάρτι προσφορών και δώρων κάθε μέρα!!!

Γενέθλια με ξέφρενο πάρτι προσφορών και δώρων κάθε μέρα!!!

Γενέθλια στην Electronet B.K.Καζάνα! Διπλή γιορτή με μεγάλες ευκαιρίες για φθηνές αγορές! Για περισσότερο από μισό αιώνα – 65 χρόνια τώρα – το όνομα «Καζάνας» έχει γίνει συνώνυμο των ευκαιριών στα καλύτερα προϊόντα, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια που οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μεταφέρθηκαν στην οδό Διονύσου και Παπαδοπούλου, αποτελεί το μεγαλύτερο υπερκατάστημα ηλεκτρικών της πόλης μας.

ΒΚ ΚΑΖΑΝΑΣ (1)

Η Electronet B.K.Καζάνα γιορτάζει τα διπλά της γενέθλια, με ένα ξέφρενο πάρτι προσφορών, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της οι καταναλωτές. Μια σχέση που χτίζεται καθημερινά εδώ και 65 χρόνια ανάμεσα σε ένα τοπικό κατάστημα και τους συμπολίτες του, ανεβάζοντας την Electronet Β. Κ. Καζάνα στην πρώτη θέση σε πωλήσεις στη Θεσσαλία.

ΒΚ ΚΑΖΑΝΑΣ (5)

Για 10 μέρες μπορείτε να βρείτε συσκευές όλων των επώνυμων εταιριών σε μεγάλες προσφορές και τιμές που ισχύουν μόνο για αυτή την περίοδο και να πραγματοποιήσετε τις πιο συμφέρουσες αγορές ενώ ταυτόχρονα να κερδίσετε καθημερινά και πλούσια δώρα. Ρωτήστε τους ενημερωμένους πωλητές της εταιρίας και αποκτήστε τη συσκευή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ΒΚ ΚΑΖΑΝΑΣ (3)

Άλλωστε η Electronet Β. Κ. Καζάνα, χρόνια τώρα φροντίζει για τα καλύτερα στην καλύτερη τιμή!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, https://www.kazanas.gr/

ΒΚ ΚΑΖΑΝΑΣ (4)

 

Διαβάστε επίσης: