Ελλάδα » Ελεύθερος ο γιατρός για την ανάρμοστη… εξέταση

Ελεύθερος ο γιατρός για την ανάρμοστη… εξέταση

Ελεύθερος ο γιατρός για την ανάρμοστη… εξέταση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 55χρονος γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο που κατηγορείται για … ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της εξέτασης μιας 25χρονης ασθενούς του. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα. 

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν με την συναίνεση τους ο,τι έγινε δεν κατάλαβε ποτέ ότι τις προσέβαλε καθώς ένιωσε ότι ήταν αμοιβαίο.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία για την υπόθεση περιλαμβάνει άλλες τρεις καταγγελίες ασθενών.

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος  κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη δήλωσε σήμερα ενώπιον του τακτικού ανακριτή Λασιθίου παράσταση πολιτικής αγωγής για τέσσερις κοπέλες από τις δέκα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλαν αίτηση για δημοσιοποίηση των στοιχείων του και της φωτογραφίας του με σχετική διάταξη καθώς πιστεύεται ότι η υπό διερεύνηση έχει βάθος.

Με αίτηση τους ζητούν ακόμα την αναστολή της άδειας λειτουργίας του ως ιατρού ενώ θα απευθυνθούν και στον ιατρικό σύλλογο προκειμένου να ζητήσουν τον πειθαρχικό του έλεγχο.

Η ίδια προτρέπει τις κοπέλες που έπεσαν θύματα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατηγορουμένου να μιλήσουν προκειμένου να λυτρωθούν όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ