Αθλητισμός » «Επτά χιλιάδες το παιχνίδι, συν ποσοστά…»
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ

«Επτά χιλιάδες το παιχνίδι, συν ποσοστά…»

«Επτά χιλιάδες το παιχνίδι, συν ποσοστά…»

Και η αγωνία καλά κρατεί στους κόλπους των φιλάθλων της ΑΕΛ αναφορικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της «βυσσινί» ΠΑΕ επισήμανε ότι για να μπορέσει να αδειοδοτηθεί το Αλκαζάρ – όπως τον ενημέρωσε ο κ. Βασιλειάδης – χρειάζονται εντατικές εργασίες ενός έτους, και μπορούν στην παρούσα φάση να χρησιμοποιηθούν μόνο οι θύρες 2, 3 και 4.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ως τελική πρόταση προς την πλευρά της «Γήπεδο ΑΕ» είναι να πληρώνει 7000 ευρώ για κάθε παιχνίδι και ποσοστό 20% επί των εισπράξεων, το μισό ασφαλιστήριο συμβόλαιο και το 50% της συντηρήσεως και να χρησιμοποιείται το γήπεδο μόνο για τους αγώνες και να υπάρχει και ένας ειδικός χώρος για το λεωφορείο. Τόνισε επίσης ότι αν τελικά επιστρέψει η ομάδα στο AEL FC ARENA θα «κλείσει» η θύρα των οργανωμένων φιλάθλων.

Αν η συγκεκριμένη πρόταση δεν γίνει δεκτή τότε θα είναι η Σούπερ Λίγκα αυτή που θα ορίσει την έδρα του επόμενου εντός έδρας παιχνιδιού της ΑΕΛ.