Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » «Να γίνει η Λάρισα ελκυστικός τουριστικός προορισμός» (φωτ.)
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

«Να γίνει η Λάρισα ελκυστικός τουριστικός προορισμός» (φωτ.)

«Να γίνει η Λάρισα ελκυστικός τουριστικός προορισμός» (φωτ.)

Στο Δημαρχείο της Λάρισας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η σερβική αντιπροσωπεία που απαρτίζεται από εκπροσώπους σερβικών ΜΜΕ και τουριστικούς πράκτορες της γειτονικής χώρας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Δημαρχείο τους παρουσιάστηκαν βίντεο με τα μέρη όπου μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στην πόλη.

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (9)

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος στην τοποθέτησή του μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται ούτως ώστε να αναπτυχθεί ο τουρισμός από κοινού σημειώνοντας παράλληλα ότι η αρχή έγινε με το ελληνικό Σαββατοκύριακο τον περασμένο Μάιο που διοργανώθηκε στη Σερβία και έγιναν επαφές με τον ΕΟΤ.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης σημείωσε ότι η Λάρισα μπορεί να γίνει ένας τουριστικός προορισμός ελκυστικός και η παρουσία της σερβικής αποστολής ανοίγει έναν δρόμο επικοινωνίας. Αναφέρθηκε στα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής που συνθέτουν μια ξεχωριστή τουριστική πρόταση που θα ήθελε να μεταφέρουν στη χώρα τους.

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (6)

Στη συνέχεια μίλησε και η υπεύθυνη του ΕΟΤ κα Λαζαρίδη σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Το ταξίδι αυτό είναι αποτέλεσμα του ΕΟΤ του Δήμου και του Επιμελητηρίου. Τώρα μπορούμε να αναδείξουμε την περιοχή σύμφωνα με την θέληση του υπουργείου για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο. Υπάρχουν τα αξιοθέατα όπως ο Όλυμπος που μπορεί να υποστηρίξει πολλά πακέτα τουρισμού. Η εμπειρία της αποστολής από μέχρι τώρα επισκέψεις τους μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού όλοι δηλώνουν εντυπωσιασμένοι».

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (5)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (4)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (3)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (2)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (16)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (10)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (11)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (12)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (13)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (14)

ΣΕΡΒΟΙ-ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (15)