Παραπολιτικά » “Σαρακατσανέικη” έκπληξη για τον Κέλλα…

“Σαρακατσανέικη” έκπληξη για τον Κέλλα…

“Σαρακατσανέικη” έκπληξη για τον Κέλλα…

- » Χρήστο, έμαθα ότι είσαι Σέρρες και ήρθα να σε δω. Τι κάνουν ο Ηλίας, ο Λουκάς, ο Κώστας;»

- » Όλοι είναι καλά  και σε χαιρετάνε. Σε περιμένουμε στη Λάρισα, για γλέντι που μόνο εσύ ξέρεις να… κάνεις».

Ο Βασίλης Σερμπέζης, διδάκτορας του Τμήματος Επιστημών Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πασίγνωστος στιχουργός και τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής, που συμμετείχε, σε πολλά σαρακατσανέικα γλέντια στην περιοχή μας, περίμενε τον Χρήστο Κέλλα στο ξενοδοχείο στις Σέρρες, όπου έδινε συνέντευξη τύπου μαζί με τον Μάκη Βορίδη, τον Κώστα Καραμανλή και άλλους βουλευτές της ΝΔ, που έκαναν περιοδεία στο νομό.

Θυμήθηκαν, μάλιστα, το σαρακατσανέικο γλέντι στο σπίτι του Ηλία του Καλόγηρου, με τον Λουκά τον Κατσαρό, τον Κώστα τον Καλαμπαλίκη και άλλους Λαρισαίους.

ln1

Η στιγμή, βέβαια, απαθανατίστηκε, με τον Γιάννη Μπίκο, υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα, να αποτελεί τον τρίτο της παρέας.

ln3

Ευχάριστο διάλειμμα για τον Λαρισαίο, ύστερα από ένα απαιτητικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε από την περιήγηση στα οχυρά Ρούπελ, μέχρι συναντήσεις με Δημάρχους, Αστυνομικούς, επιχειρηματίες, υγειονομικούς και εκπαιδευτικούς.

Αμέσως μετά, “έπεσε” τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συνοδεύσει στους αγιασμούς των σχολείων στη Ραφήνα, με τον βουλευτή να φεύγει “καρφί” για Αθήνα!